Hjælp til køb

Lån og finansiering

Vær klar til at handle, når du finder drømmebolig! Med et lånebevis i hånden ved du, hvad du kan købe for, og vores sam­ar­bejds­part­ne­re kan give dig et attraktivt tilbud på finansieringen, så budgettet hænger godt sammen. 

For­hånds­god­ken­del­se til boligkøb

Med en bank med på sidelinjen kan du slå til med det samme, når du finder drømmeboligen. Det er en god ide at få hjælp til at beregne, hvad du kan købe for samt rådgivning om finansieringen.

Du får:

  • mulighed for at slå til med det samme
  • et godt og kon­kur­ren­ce­dyg­tigt tilbud på finansieringen
  • adgang til din egen købermægler
  • hjælp til at vurdere til­stands­rap­por­ten
  • hjælp til at skifte bank, hvis det kan betale sig for dig.

Beregn, hvor meget du kan købe bolig for

Prøv den vejledende beregner hos Totalkredit og se, hvilken kontantpris du cirka kan købe bolig for.

Prøv beregner

Lånebevis – hvad kan du købe for?

Med et lånebevis i hånden er du på forhånd godkendt til at låne et fast beløb til køb af din nye bolig. Det giver dig sikkerhed for at kunne handle, når du finder din drømmebolig. 

Af alle boligkøbere har cirka 46 pct. oplevet, at drømmeboligen blev solgt til anden side lige for næsen af dem. Et lånebevis giver dig en stor fordel, hvis der er andre, der er interesserede i boligen – og du har på forhånd sikkerhed for, at din økonomi hænger godt sammen, når du er flyttet ind.

Der findes nogle få tom­mel­finger­reg­ler, som stammer fra Fi­nan­stil­sy­nets retningslinjer.

  • De fleste kan finansiere en bolig, der koster 3–4 gange så meget som husstandens årlige indkomst før skat.
  • Køber skal selv have en opsparing til udbetalingen på 5 % og lidt omkostninger. Godkendelse til finansiering afhænger også af formueforhold, alder og husstandens situation i øvrigt.

Hvad bliver din nye boligudgift?

Flere banker og kre­dit­for­e­nin­ger vil gerne give dig et godt og kon­kur­ren­cece­dyg­tigt tilbud på finansieringen af din nye bolig. Sammen kan I finde ud af, hvor meget du kommer til at sidde for i boligudgift med forskellige lånetyper og finde den løsning, der passer dig bedst.

På den måde får du overblik over både dit nye rådighedsbeløb og dit budget. Hele 68 % af boligkøbere vil gerne se alternative løsninger fra andre – udover lånetilbud fra deres egen bank. Det kan vi hjælpe dig med.

Få friske øjne på din boligøkonomi

Vil du gerne ringes op for at få et godt lånetilbud eller en uforpligtende gennemgang af din økonomi? Klik på knapperne og læs mere om, hvad disse pen­ge­in­sti­tut­ter kan tilbyde dig.

Vi hjælper dig med at realisere din drøm

Ringkjøbing Landbobank

Vi er med dig hele vejen

Sparekassen Sjælland-Fyn

Få det optimale ud af din boligøkonomi

Lån & Spar

Skal du skifte bank?

Køb af bolig er måske en af de største økonomiske beslutninger, du tager i dit liv. Derfor er det et rigtig godt tidpunkt at se på, om du har en god og kon­kur­ren­ce­dyg­tig bank.

Med god rådgivning og de rigtige lån kan du spare penge mange år frem – penge, som du måske kan bruge til at gøre hverdagen lidt sjovere. Vores sam­ar­bejds­part­ne­re er en række lokale banker. Vi har stor tillid til, at de giver dig en ærlig og kompetent rådgivning med udgangspunkt i netop dine behov. Ofte kan du bruge et bankskifte til at forhandle dig frem til nogle rigtig gode vilkår.

Det er let at skifte bank

Du behøver ikke at være ved at købe eller sælge bolig, for at vi hjælper dig med at få et godt tilbud på dine bank­for­ret­nin­ger. At få set på pri­va­tø­ko­no­mi­en med friske øjne og opdage nye muligheder burde være lige så naturligt som at få tjekket sine forsikringer en gang i mellem. Selvom mere end 25 pct. af danskerne overvejer et bankskifte, er det langt færre, der får gjort noget ved det.

Låneomlægning kan give store gevinster

Det kan koste dyrt at have det forkerte realkreditlån. Når renter og kurser skifter, er det vigtigt at få rådgivning. Hvis du overvejer at sætte din bolig til salg inden for få år, kan det forkerte lån koste dig mange tusinde kroner.

Mange boligejere tror fejlagtigt, at de automatisk hører fra deres bank eller kreditforening, hvis de bør lægge deres boliglån om. De mange forskellige lånetyper og produkter gør imidlertid, at der af og til skal individuel, personlig rådgivning til. Derfor er det altid godt at få friske øjne på dine muligheder - også hvis du har andre lån end boliglån.

Derfor skal du vælge os

Mere end 230 butikker i hele landet

Altid en mægler i nærheden

Mere end 600 uddannede mæglere

Din garanti for en god bolighandel

Alle boliger i Danmark på edc.dk

Du behøver kun at lede ét sted