Uanset om du har købt bolig før eller ej, er det en stor beslutning at investere i et nyt hjem. Sparekassen Sjælland-Fyn guider dig sikkert gennem bolighandlen og hjælper dig med at finde den løsning, der bedst passer til dig, dit liv og din økonomiske situation.

Vi er med dig hele vejen

Det kan virke som en uoverskuelig proces at købe bolig. Men vi er med dig og din eventuelle familie fra drømmen opstår, til du har fået nøglen i hånden.

Med vores række af gode og dygtige sam­ar­bejds­part­ne­re kommer vi hele vejen rundt om dit boligkøb og hjælper dig videre med alt lige fra valg af finansiering og forsikringer til gennemgang af købsaftale og juridisk rådgivning.

Hvad er for eksempel fordelene og ulemperne ved en fast kontra variabel rente? Og hvad med afdragsfrihed - er det en god løsning for dig? Uanset hvilken løsning der er bedst for dig, er det vigtigt, at du får svar på dine spørgsmål, så du kan være tryg ved, at din økonomi er skruet rigtigt sammen på den korte og lange bane, og der er luft i økonomien til både gode oplevelser og uforudsete udgifter, efter du har købt bolig.

Vi laver en nøjagtig beregning for dig

Ligegyldig om du har fundet en konkret bolig, eller blot er interesseret i at finde ud af, hvilke boliger du realistisk set kan kigge efter, står vi klar til at lave en præcis beregning på din fremtidige boligøkonomi.

Bliv kontaktet af Sparekassen Sjælland-Fyn

Tegn tilbage: 500

Jeg giver samtykke til, at denne partner må kontakte mig om et møde vedrørende rådgivning, bankskifte og/eller bo­lig­fi­nan­si­e­ring via e-mail, sms, telefon eller brev.

Læs mere

Køberkartotek

Se alle nye boliger i dit område via vores køberkartotek. Så har du overblik - og slipper for at vedligeholde flere profiler.

Tilmeld dig i dag

Find købere

Se om der er købere til netop din bolig gennem vores store køberkartotek, og se om der er interesse for boliger som din i dit lokalområde

Få adgang i dag