For de fleste af os er køb af bolig den største økonomiske beslutning, vi kommer til at træffe i vores liv. Boligen fylder meget både i tilværelsen generelt og i budgettet, og her er der virkelig behov for solid rådgivning.

Vi hjælper dig med at realisere din boligdrøm

Allerede før du køber bolig, skal der træffes mange vigtige beslutninger, og du er altid velkommen til at trække på vores erfaring. Overvej en op­spa­rings­kon­to, som du kan bruge både til at købe og forbedre din bolig. Vi har en række boligrådgivere, som gerne hjælper med at realisere dine boligplaner.

Hvilket boliglån passer til dig?

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for finansiering af din bolig, der både kan indeholde realkreditlån og banklån. Der er naturligvis mulighed for lån med fast rente eller variabel rente - med og uden loft over, hvor meget renten kan risikere at stige. Mulighederne er mange, og vi vil gerne hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at få mere at vide om finansiering af boligkøb, kan du kontakte Ringkøbing Landbobank.

Bliv kontaktet af Ringkøbing Landbobank

Tegn tilbage: 500

Jeg giver samtykke til, at denne partner må kontakte mig om et møde vedrørende rådgivning, bankskifte og/eller bo­lig­fi­nan­si­e­ring via e-mail, sms, telefon eller brev.

Læs mere

Køberkartotek

Se alle nye boliger i dit område via vores køberkartotek. Så har du overblik - og slipper for at vedligeholde flere profiler.

Tilmeld dig i dag

Find købere

Se om der er købere til netop din bolig gennem vores store køberkartotek, og se om der er interesse for boliger som din i dit lokalområde

Få adgang i dag