Fritidsgrund fra EDC

Rådyrvej 43, Høve Strand

4550 Asnæs

750.000 kr.

Sommerhusgrund ved Høve Strand

Så kan drømmen om at opføre sit eget sommerhus blive til virkelighed. Fritidsgrund på 1300 kvm. beliggende i roligt område på lille stikvej med cirka 1000 meter til badestranden ved Høve Strand.

Området byder på både rolige omgivelser og på samme tid også sjov for hele familien. Her er børnevenlige badestrande med sand og lavt vand, flade klitter og masser af plads til alle. På Lyngvejen længere nordpå finder man hyggelige caféer, ishuse, mingolf og en helårsåben Brugs med et stort udvalg i dagligvarer. Høve Skov med populær hundeskov og stisystem til Veddinge Bakker er placeret i den sydlige del af området og er nabo til den foretrukne badestrand tæt ved fritidshuset. Den naturskønne Jyderup Skov er beliggende kun et "stenkast" fra grunden.

I området findes også 2 gode og attraktive golfbaner, Sommerland Sjælland til børnene og de lidt større indkøb kan foretages i Asnæs Centret, hvor der ligeledes er nok butikker og spe­ci­al­for­ret­nin­ger at vælge imellem.

Der er ikke indlagt el og vand på grunden. Udgiften til at anlægge vej er kr. 30.000,-.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.