Fritidshus fra EDC

Møllebakken 8M

3740 Svaneke

4.395.000 kr.

5/3 rum, 110 m²

Drømmer du om en luksus helårsbolig UDEN bopælspligt i Svaneke - med udsigt til Østersøen??

Der opføres ialt 14 nye huse på skrånende grund ned mod kysten, i solskinsbyen Svaneke, hvor både fastboende og turister kan lide at bo. Svaneke er hyggelig by med skønne havne og et dejligt miljø med bl.a. ind­købs­mu­lig­he­der, restauranter, cafeer m.m., hvilket miljø gør byen til en af de mest eftertragtede byer at bebo/besøge for såvel fastboende som turister som besøger byen igen og igen .......

Ejendommen byder på de ka­rak­te­ri­sti­ske og smukke linjer skitseret af arkitekt Kim Utzon, og har rødder til Bechs Stubmølle, det ikoniske Vandtårn samt Svaneke fyr.

Husets 110 kvm byder på 3 gode værelser, stort køkken alrum, to badeværelser med bruser, hvor et af dem indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Huset indeholder endvidere en lys entré med god skabsplads.

Huset er udstyret med gulvvarme i alle rum med individuel styring. Derudover byder husene på to store forskudte træterrasser på hver 30 kvm, som er beliggende på hver sin side af huset. De store vinduespartier vil sørge for godt dagslys indfald og styrke forbindelsen mellem ude og inde.

Ejendommmen er udstyret med gode kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler som alle er baseret på "New Nordic Living". Her vil de lyse, rå og naturlige materialer skinne igennem og give huset et minimalistisk og funktionelt udtryk, lige fra de funktionelle Uno Form køk­ke­n­e­le­men­ter til de lyse egetræsgulve fra Moland.

Det hvide Uno Form køkken brydes af nedfældet børstet kobbervask med tilhørende armatur. Fra køkkenet har man direkte udsigt til spiseområdet, som prydes af lys fra lyskasserne i loftet og de store vinduespartier. Under vasken er der gjort klar til Quooker, som vil kunne tilvælges. Hårde hvidevarer er alle fra tyske Miele. For at sikre bedst muligt udsyn er emhætten indbygget i kogepladen. Så ingen buler i panden når der laves mad!

Se mere på: www.swanvika.dk

Hjemmet er rammen om livet

Jeg gør mig umage hver eneste dag. Det har jeg tydeligt bevist siden jeg startede EDC BornholmerBo i oktober 1996 hvor jeg kom "hjem til Bornholm" efter at have solgt mine ejen­doms­mæg­ler­fo­ret­nin­ger i København. Efter også stor succes på Bornholm har jeg pr. december 2022 har solgt EDC BornholmerBo.