Hjælp til salg

Hvad er vores be­reg­nings­grund­lag?

Lad os være ærlige. Det er ikke nogen enkel opgave at anslå værdien af en bolig uden en fysisk besigtigelse af en professionel ejendomsmægler. Der findes en lang række automatiske be­reg­nings­me­to­der, som forsøger at forudsige værdien af en bolig, og nogle gange rammer den ene metode rigtigt, og andre gange er det en anden, som rammer bedst.

Om prisspænd

Vi har valgt at vise dig alle de metoder, som anvendes til at estimere værdien af en bolig og ud fra dem lave et prisspænd, som viser forskellen mellem den laveste og den højeste pris, de forskellige metoder forudser.

Det, synes vi, er den bedste og mest respektfulde måde at præsentere unikke boliger på.


Vi opdaterer løbende

Alle be­reg­nings­me­to­der­ne opdateres løbende for at have de bedste og mest aktuelle beregninger af boligernes værdi. Det sker i samarbejde med udviklings- og videnscenteret Geomatic.

Mange faktorer spiller ind

Der er mange faktorer, som har indflydelse på den pris, og som en professionel ejendomsmægler vil tage højde for i sin prissætning. Se eksempler herunder:

Ønsker du en mere præcis vurdering af din bolig?

For at få en mere præcis vurdering af din bolig anbefaler vi at få lavet et Salgstjek, hvor din lokale mægler foretager en grundig vurdering af din boligs aktuelle salgsværdi og giver dig et overblik over, hvordan din økonomi ser ud, hvis du skulle vælge at sælge.

Bestil et Salgstjek