Fritidshus fra EDC

Kløvervej 6, Gundestrup

4571 Grevinge

695.000 kr.

3/2 rum, 53 m²

Velholdt fritidshus i rolige omgivelser

Søger du et fritidshus der er beliggende i idylliske og rolige omgivelser på en lukket vej, så skal du besøge Kløvervej 6 på Lammefjorden. Huset er beliggende i 2. række til markerne på en regulær grund på 1.213 kvadratmeter.

Fritidshuset er velholdt (facader malet 2021) og kræver ikke istandsættelse inden indflytning, med mindre man ønsker at sætte sit eget præg på det.

Huset indeholder: Veranda/overdækket terrasse. Stue med god og nyserviceret luft til luft varmepumpe samt åben forbindelse til køkkenet. Badeværelse med brus. 2 soveværelser.

Til ejendommen hører desuden et udhus til ha­ve­red­ska­ber­ne.

Ønsker du eller dine gæster at benytte Odsherred-banen mellem Nykøbing og Holbæk, så er nærmeste station i Grevinge by, hvor der også er Brugs med åben alle ugens 7 dage. De lidt større indkøb kan med fordel foretages i Asnæs, hvor der er stort indkøbscenter med masser af spe­ci­al­for­ret­nin­ger, cafémiljø m.v. Nærmeste store badestrand er Høve Strand der ligger 15 minutter væk i bil.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.