Fritidshus fra EDC

Duevej 20, Gniben

4583 Sjællands Odde

2.995.000 kr.

4/3 rum, 93 m²

Velkommen til Odsherred...

Lækkert nyere fritidshus med smuk udsigt i anden række til Sejerøbugten...

Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Duevej 20 - her på naturrige Gniben. Huset finder vi på en skøn og solrig grund. Huset ligger kun et par min. fra Sejerøbugtens skønne, friske badevand.

Huset er opført i 2008 i allerbedste materialer og fremstår i pæn og velholdt stand. Huset har velholdte træfacader, hvide termovinduer og liste-tagpaptag - alle detaljer der giver "den helt rigtige sommerhus-stil". Til huset findes stor terrasse med udsigt over Sejerøbugten. Huset har et bebygget areal på 104 kvm., som er fordelt på 93 kvm. bolig og 11 kvm. integreret udshus. Herudover byder ejendommen på 28 kvm. overdækket areal. Indenfor byder huset på pæne gulve - parket i opholdsrum og flotte klinker i bad og køkken, træ på vægge og lofter og selvfølgelig med loft til kip med flere ovenlys vinduer. Opvarmningen sker ved moderne varmepumpe suppleret med charmerende brændeovn.

Vi byder velkommen til huset via pæn entré med plads til overtøjet. Gæstetoilet. Lækkert badeværelse med spa og bruseafsnit og selvfølgelig gulvvarme. Lækkert køkken i flotte materialer og i delvis åben forbindelse med den skønne store stue. I stuen er der god plads til både spisestue og sofaområde og så byder stuen selvfølgelig på den smukke udsigt til vandet. Fra stue er der gennem dobbeltdøre udgang til den solrige træterrasse og herfra til haven. Sidst, men ikke mindst byder huset på hele 3 gode soveværelser. Huset er utrolig godt indrettet - helt uden spildplads. Her er hyggeligt og et dejligt lysindfald - virkelig et hus, hvor man bare føler man sig velkommen.

Er du parat til at have sommerhus i det skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt. Har du lyst til at blive vækket af rådyrene der kigger ind til dig om morgen og til at nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du lave dit fantastiske måltid over bålet nede på stranden, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne i Havnebyen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme i dette skønne sommerhus.

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...