Fritidshus fra EDC

Hindsholmvej 60

5300 Kerteminde

3.995.000 kr.

3/2 rum, 70 m²

Hindsholmvej 60

Dejligt sommerhus beliggende i første række med udsigt over Storebælt og 50 m til Nordstranden èn af Fyns bedste badestrande.

Huset ligger på egen grund, som en af de få i Kerteminde Sommerby.
Huset indeholder: Entre, stor stue med udsigt til vandet og dejligt lysindfald. Stuen er indrettet med spiseafdeling i forlængelse af køkken, brændeovn og en sofaafdeling med direkte udgang til en stor overdækket terrasse, hvor solopgangen kan nydes på første parket. I køkkenet er der en lille viktu­a­liekæl­der til kolde drikke, samt udgang til haven, der er ligeledes mulighed for at åbne til alrum fra køkkenet.

Huset har to gode værelser og et badeværelse. Huset ligger på 500 m2 stor grund, hvoraf nabogrund er udstykket. Nuværende hus er på 70 kvm. Grunden giver ved nybyg mulighed for bebyggelse på op til 65 kvm bolig og 6 kvm isoleret redskabsrum integreret i huset, samt 27 kvm overdækkede arealer.

Der er adgang til huset fra både strandsiden via de charmerende og originale havelåger og ellers er der på dette sommerhus mulighed for indkørsel og parkering via privat fællesvej bag ved huset igennem Kerteminde Sommerby.

Sommerhuset er er beliggende tæt til indkøb og shopping i Kerteminde. I sommerperioden findes der aktiviteter/underholdning ud over den skønne badestrand så som minigolf, Fjord & Bælt Centret, Johannes Larsen museum, samt Great Northern Golf og Spa på internationalt niveau.

Vi glæder os til at høre fra jer og vise jer dette dejlige sommerhus.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frederik Stenholt Horn

Ejendomsmægler, MDE, Indehaver

fhorn@edc.dk51 14 10 1765 32 10 17EDC Kerteminde