Fritidshus fra EDC

Sigfredsvej 1, Hasmark Strand

5450 Otterup

2.350.000 kr.

3/2 rum, 60 m²

Lyst og fint fritidshus fra 2011 tæt på stranden

· Dejligt fritidshus fra 2011 i Hasmark Strand
· 50 meter til stranden
· Ugeneret have med godt udhus og udebruser


Når langt størstedelen af fritidshusene i Hasmark Strand har en del erfaring i rygsækken, hører det til sjældenhederne, at vi kan udbyde et charmerende fritidshus, der samtidig er af nyere dato. Her på Sigfredsvej 1 finder I et lyst og indbydende sommerhus fra 2011, og det skønne hus overgås kun af sin suveræne placering, som giver jer rundt regnet 50 meter til stranden.

Måske I allerede kender området indgående, men hvis ikke det er tilfældet, kan I godt begynde at glæde jer. Den børnevenlige og brede strand sikrer god plads ved vandet, også i højsæsonen, og hele året rundt er den smukke kyststrækning et bekendtskab værd. Blandt andet ligger fritidshuset ikke langt fra Enebærodde, der tilbyder 12 kilometer sti til gå-, løbe- eller cykelturen. I praktisk regi har I otte kilometer til Otterup, som tilbyder områdets bedste hand­le­mu­lig­he­der, og I kan køre til Odense på mindre end en halv time.

Fritidshuset ligger godt tilbagetrukket fra de små som­mer­hus­væn­ger, og da det samtidig ligger i tredje række til vandet, kan I nyde hav kig fra husets store hems. Selvom fritidsboligen er moderne, følger udtrykket de klassiske forskrifter med mørk facade og hvide, sprossede vinduespartier.

Indenfor venter 60 veludnyttede kvadratmeter, og takket være både den store hems og et rummeligt udhus med troldtektloft får I reelt mere plads at gøre med. Indretningen er åben med loft til kip i opholdsrummet, som tillige nyder et gavmildt lysindfald fra både øst, syd og vest. Køkkenet er integreret i afdelingen, og her er prioriteret et charmerende udtryk med en stor porcelænsvask, knophåndtag og vitrineskabe. Også badeværelset følger samme romantiske stil, og her er endda blevet plads til vaskemaskinen/tørretrumbler.
Charmerende håndlagte sten i både badeværelse og entrè med gulvvarme. Afrundingsvis får I to gode værelser, hvoraf det største har integreret skabsvæg.

De medfølgende udeområder er solrige, ugenerede og nemme at holde – faktisk lige som det skal være. Den store træterrasse følger huset hele vejen rundt, mens der er prioriteret mest plads til havemøbler og afslapning på solsiden mod syd. Ved siden af udhuset er der desuden etableret en udebruser med god afskærmning.

Kort sagt et skønt fristed, der ikke vil afkræve det store vedligehold i mange år fremover. Kontakt os for en fremvisning med det samme

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Møller

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

mam@edc.dk24 60 00 4764 82 12 00EDC Otterup