Fritidshus fra EDC

Skovvej 19

9370 Hals

1.195.000 kr.

3/1 rum, 92 m²

Skovvej 19, 9370 Hals

ÆGTE SOMMERHUSHYGGE I HALS - med stor naturgrund og kort til badestranden

I de smukkeste omgivelser tilbagetrukket fra resten af verden, finder I dette frirum. Et skønt sommerhus på dobbeltgrund med kun få hundrede meter til badestranden, og som aldrig før har været udbudt. Når I er færdige med at kaste jer i bølgerne og samle skatte i sandet, så kan I boltre jer på egen matrikel. Den store naturgrund har nemlig plads til både leg, hygge og sene grillaftener.

Også indenfor skaber de charmerende rammer ren sommerhushygge. Her kan I samles i stuen, hvad end den står på varm kakao og pejsehygge i sofaen eller puslespil ved spisebordet. Fra stuen er der desuden udgang til haven. Køkkenet er rummeligt og har masser af bordplads og på husets badeværelse er der va­ske­mu­lig­he­der. Derudover er der et stort værelse med indbygget skabsplads, et disponibelt rum, der fx kan bruges som kontor, og et disponibelt rum med trappe op til overetagen. Huset har nemlig, sammen med udskiftningen af taget, fået tilbygget en overetage, som for alvor giver mulighed for at sætte jeres eget præg på stilen.

Derudover er der på grunden et godt udhus med badeværelse og soveplads, så skønne Hals kan nydes i herligt selskab. I forlængelse af garagen finder I desuden et lille værksted og en udestue, hvorfra omgivelserne kan nydes i alt slags vejr. Huset har luft til luft varmepumpe og oliefyr. Et charmerende sommerhus på en betagende naturgrund, der bare må opleves.

Der, hvor du har hjemme, skaber du rammen om livet

Siden 2005 har jeg hjulpet købere og sælgere med at finde hinanden. Der er store drømme og beslutninger på spil og helt særligt når tingene lykkedes.

Kristian Lysgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke

kl@edc.dk21 22 28 8821 22 28 88EDC Danebo Hals