Helårsgrund fra EDC

Vesterhavsgade 178

7680 Thyborøn

345.000 kr.

Spændende projekt og mange muligheder

Én eller måske endda to byggegrunde kan nu danne rammen om dine boligdrømme.

Hér er der plads til både rummelig villa, kæde-rækkehuse, stort hus til fritidsbolig eller anden boligform, der opfylder lige dine ønsker og ideer.

Sælger har allerede tegninger på forskellige projekter som kan fremsendes til inspiration - Og ellers er man meget velkommen til at kontakte os for at høre til mulighederne. Vi hjælper selvfølgelig gerne med at undersøge hvad der kan lade sig gøre og svarer på spørgsmål til de to grunde.

Pris for nabogrund er samme pris kr. 345.000,-

Thyborøn er en by i udviklilng, både i forhold til arbjedspladser og turisme.
Byen har alle de faciliteter du har brug for i din hverdag og alt hvad du kan ønske dig på en rigtig god ferie. Blandt andet sit meget hyggelige og aktive havnemiljø, hvor der er atmosfære og liv året rundt.
Hér mærker man virkelig stemningen og aktiviteten i en moderne fiskerby i fremgang. På havnen finder du flere restauranter, isboder og et velfungerende handelsliv i de mange butikker. Byen værner om både lo­kal­be­folk­ning og turister, og der er mange muligheder for både detailhandel og dag­lig­va­re­ind­køb. Offentlig transport, fri­tids­fa­ci­li­te­ter og skole, samt bør­ne­pas­nings­ord­nin­ger findes også lige i nærheden.
Skole fra 0. - 9. klasse, 0-6 års institution samt "Wærket" som er sidste nye tiltag med både svømmehal og mange andre fritids-tilbud til alle aldre.
Herudover har byen flere kulturelle oplevelser (Ex: sælsafari, Jyl­landsakva­rie, sea-warmuseum mm.)
En absolut skøn by med ildsjæle og et godt sammenhold blandt byens borgere - og tilmed kommunens bedste sandstrand med børnevenlige badeforhold.

Er dette et projekt lige for jer/dig, så ring til EDC Lemvig allerede i dag på tlf. 96634000 og hør endnu mere om mulighederne.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

laly@edc.dk61 33 20 8696 63 40 00EDC Lemvig