Helårsgrund fra EDC

Karen Poulsens Vej 29, Sæby Bakker

9300 Sæby

970.000 kr.

Ny og attraktiv udstykning i dejlige Sæby - en ny bydel midt i naturen og tæt ved byen.....

28 helårsgrunde i nyt kvarter – attraktiv beliggenhed med udsigt i Sæby

I smukke, grønne omgivelser har vi nu fornøjelsen at udbyde 28 nye helårsgrunde, der bliver en del af Sæbys nye kvarter “Sæby Bakker”. Kvarteret ligger højt i det smukke terræn, og fra mange af grundene er der endda havudsigt, ligesom også Sæbygård Skov tilføjer et smukt præg på udsigten mod vest.

Udstykningen ligger helt unikt i landskabet, og uanset hvilket verdenshjørne I vender jer mod, mødes I af en betagende udsigt over det kuperede terræn. Dermed får samtlige grunde i udstykningen fornøjelse af den høje placering, hvor naturen og landskabet er i fokus. Sæbygård Skov er oplagt til små og store ekspeditioner, mens Nellemanns Have selvfølgelig også øger områdets her­lig­heds­vær­di.

Sæby er en hyggelig kystby, som byder på en perfekt afstemt kombination af ind­købs­mu­lig­he­der, dagtilbud, skole, foreningsliv og friske initiativer. Det er en by, der tilbyder alt det, man gerne vil have ved hånden i det daglige – og sammen med den om­kring­lig­gen­de natur gør dét Sæby særligt attraktiv for tilflyttere. Der er også skolebusser lokalt, så børnefamilien får de bedste betingelser for at føle sig hjemme.

Velkommen til “Sæby Bakker” – kontakt os for mere info om de nye helårsgrunde.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 2496 89 04 77EDC Lars Jensen