Helårsgrund fra EDC

Skovdalen 5

9520 Skørping

1.400.000 kr.

Eksklusive byggegrunde i det naturskønne Skørping

Skovdalen er både eksklusiv og enestående. De 12 byggegrunde ligger så smukt i skoven, så her har du virkelig mulighed for at bygge med naturen som nabo og samtidig være tæt på byen. Skovdalen er kuperet, træerne er smukke og grundene er store og ligger alle fra 1000 til 1350 m2.

Skovdalen ligger i Skørping – som er omkredset af noget af det flotteste natur vi har i Danmark med Rold Skov, Rebild Bakker, Skovsøerne osv. Skovdalen er i sig selv den flotteste natur, men beliggenheden i Skørping er unik og samtidig er E45 10 minutter væk. Skørping er på engang både en hyggelig og driftig by og er i rivende udvikling. Byen og området er skovens trækplaster for alle der interesserer sig for naturen, sport og kultur. Der er mange gode ind­købs­mu­lig­he­der, gode bør­ne­pas­nings­mu­lig­he­der, biograf og et velfungerende og rigt foreningsliv.

Grundene sælges byggemodent - dog afholder køber selv udgiften til fjernvarmen. Alle udgifter til el, vand og varme føres til kantstenen. Byggemodningen forventes at påbegyndt august 2022.

På Skovdalen er der mulighed for at bygge i 2 etage og maks. 8,5 meter i højden. Be­byg­gel­ses­pro­cen­ten er 30 %. For yderligere information henvises i øvrigt til lokalplan nr. 298.

Vi handler med hjem

For os handler det om meget mere end mursten. Derfor gør vi os ekstra umage hver eneste dag for, at skabe tryghed i din bolig handel igennem en helt særlig personlig indsigt hver eneste gang.

Lise Kønig

Indehaver, Ejendomsmægler, Køberrådgiver MDE*

liko@edc.dk61 20 50 0298 37 20 00EDC Danebo, Støvring