Landejendom fra EDC

Krogen 22, Tjæreby

4230 Skælskør

4.500.000 kr.

4/3 rum, 155 m²

En fantastisk flot ejendom med 12,8 hektar jord!

Eksklusiv fritids- og naturejendom beliggende i de skønneste landlige omgivelser mellem Skælskør og Næstved. Ejendommen er placeret for enden af en lukket vej, så her kan du leve i absolut fred og ro.

Ejendommens ca. 12,8 hektar, er fordelt med ca. 10 hektar dyrkbar landbrugsjord og ca. 2 hektar til remiser og vandhul, der er designet og anlagt til jagt. Den dyrkbare landbrugsjord er bortforpagtet.

Der er svært at finde et bygningssæt på tilsvarende ejendomme, der er i lige så god stand som Krogen 22. Disse er virkelig i en god kvalitet, som sjældent findes magen til.

Her er bl.a. en stor separat lejlighed, som i dag bruges som jagtstue. Denne lejlighed er fuldt isoleret, fuldmuret og med gulvvarme. Arealet er på ca. 150 m2. Her er køkken, badeværelse, stor stue/opholdsareal samt et soveværelse på 1. sal.

Ladebygningen er iflg. kommunens oplysninger på 200 m2. Den rummer ca. 150 m2. isoleret lagerareal samt ca. 50 m2. almindelig areal i laden til opbevaring.

Der er en garagebygning med to vognporte og god plads til køretøjer, trailer m.m.

Stuehuset, der rummer 155 m2. beboelse i et plan, indeholder: Entré, pænt køkken med spiseplads, bryggers samt et toilet, hvor der er gulvvarme. Herudover rummer boligen en spisestue med brændeovn, 2 værelser – hvor der er hems, badeværelse med bruseniche og gulvvarme, soveværelse samt en stor opholdsstue.

Fra ejendommen er der 5-7 minutters kørsel til Skælskør.

Absolut et helt unik liebhaver ejendom for den rette køber.

Sælger vil kun have seriøse henvendelser. Kontakt EDC på 5816 6666, hvis du vil vide mere og booke en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin E. Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

mmo@edc.dk58 16 66 66EDC Martin Mortensen ApS