Landejendom fra EDC

Klarborgvej 5, Sjørslev

8620 Kjellerup

1.495.000 kr.

8/5 rum, 205 m²

Idyllisk landsted udenfor Sjørslev

På Klarborgvej 5 finder du dette idylliske landsted med en god beliggenhed i udkanten af Sjørslev. Boligen er opført i år 1901 og byder på en god loftshøjde i boligen og en stueetage med en meget tidssvarende indretning, her kan bl.a. nævnes et stort køkken alrum, god stor stue samt væ­rel­ses­af­de­ling på 1. salen. Boligen er i 1979 blevet ombygget med overetage, som i dag indeholder hele 3 værelser. Yderligere findes der et badeværelse og fordelergang, som fører ned til den store og dejlige stue. Stuen har et fantastisk udsyn udover de åbne marker, der omkranser boligen. Her er således tale om en generelt velholdt ejendom, med god charme og som stadigvæk er tro mod den stil der hører sig til en ejendom fra 1901.

Stueetagen indeholder pæn hall med trappe til 1.sal. Køkken/alrum med god spiseafdeling. Separat spisekammer. Spisestue og stue i åben forbindelse og med udgang til baghaven og soveværelse samt god stor baggang. Pænt moderniserede badeværelse med bruseniche. Overetagen indeholder de 3 gode værelser og stuen, hvor der også er synlige bjælker og lofter til kip, som giver rummet en helt særlig følelse. Der er til ejendommen en god udhuslænge, som ideelt kan benyttes til hobby værksted og lille staldafdeling med mulighed for bokse til et par små heste. Derudover findes der garage og fyrrum med pillefyr.

Når man ankommer til ejendommen mødes man af den meget hyggelige stenbelagte gårdsplads, her ser man det 205 m2 store hus og yderligere den store delvis lukkede og overdækkede terrasse på 25 m2.

Ejendommen rummer også en spændende klassisk landhave med gode hyggekroge, mange blomster og hyggelige træer samt mulighed for stor urte og køkkenhave på den 5.445 m2 store grund. Her er også mulighed for indhegning til heste eller andre mindre dyr. Tæt ved ejendommen findes mose og skov med indhegnet hundeskov. Her er fred og ro og alligevel ikke langt fra de forskellige muligheder i området. Skolebus findes oppe ved landevejen og skolen er i Sjørslev. Indkøb i Kjellerup, hvor der kun er 7,5 km. til Torvet.
Genretelt rummer byen Sjørslev et godt landsbysamfund med flere tilbud, børnehave, egnscenter og diverse aktiviteter i byen. Er dette en ejendom der har vakt din interesse, så book en fremvisning allerede i dag på tlf. 8688 2822.

Det handler om at gøre sig umage

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at din bolig handel med os er så personlig som muligt.

Nikolaj Søgaard Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

nije@edc.dk28 14 21 7186 88 28 22EDC Kjellerup