Landejendom fra EDC

Naundrupvej 20, Roum Bæk

9632 Møldrup

2.595.000 kr.

6/4 rum, 289 m²

Landsted med jordvarme ombygget i 2006

Elsker du natur, skov, å og stilheden, så er dette ejendommen for dig.

Denne naturperle finder du under 20 km fra Viborg og Hobro. Ejendommen ligger idyllisk og omgivet af egen skov, å og eng, som du kan nyde hver dag.
Til ejendommen er der en dejlig skov med både en gammel og nyplantet løvskov. Der er gangstier hele vejen rundt i skoven og du kan opleve dyrelivet på tæt hold. Ejendommen er beliggende ved privat/fællesvej.

Boligen er oprindeligt fra 1850, men blev i 2006 ombygget og har i dag energimærke C. Boligen indeholder: Baggang, multirum med god plads, viktualierum, spisekøkken med ældre Unoform køkken samt stor og rummelig vinkelstue med trappe til første sal. Stuen er renoveret i ca. 1995 med et godt trægulv. Badeværelse med brus, entré, vaskerum samt et værelse.
Første sal byder på to gode værelser, toilet samt en repos. Hele første sal er istandsat for ca. 10 år siden og fremstår lys og imødekommende.

Boligen er beliggende i ren idyl og har et nyere jordvarmeanlæg. Der er tilhørende værksted, carport samt udhuse til opbevaring.

Kom og oplev denne fantastiske natur, roen og den rene idyl.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Louise Kristensen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

lk@edc.dk30 33 10 0258 58 75 88EDC Poul Erik Bech