Rækkehus fra EDC

Adelgade 15

5610 Assens

595.000 kr.

3/2 rum, 63 m²

Charmerende byhus med god beliggenhed

I den ældre del af Assens By finder man dette charmerende byhus med rigtig god beliggenhed. Her kort afstand til stort set ALT, hvilket betyder, at det er nemt at få en hverdag til at fungere herfra. Nærmeste børnehave og skole er således få hundrede meter fra boligen. Når der skal handles, er man kun ca. 500 meter fra både Rema 1000 og Netto. Ligeledes ligger byens ”gågade” og kulturelle tilbud ”Tobaksgården” indenfor få hundrede meter.

Er man til natur, er her også gode muligheder for at gå eller løbe evt. nede langs vandet. Ligesom der også er kort afstand til den skønne park "Skovanlægget", hvor man kan tage madkurven med og sidde og hygge sig på tæppet om sommeren og nyde dyrelivet og menneskernes summen.

På Adelgade 15 entreres boligen i stueplan via fin entré, herfra adgang til hyggelig spise-opholdsstue med kig til den charmerende gade. Fra entréen er der endvidere adgang til nydeligt lyst køkken. Fra køkkenet er der adgang til baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt til godt badeværelse med bruser.
Fra baggangen er der adgang til mindre ugeneret gårdhave, hvor man kan sidde ugeneret og lytte til fuglefløjt og butiksgadens summen på en dejlig sommerdag. 1. salen består af en god repos med adgang til et stort soveværelse med kig til gaden samt et mindre værelse.
Alt i alt et charmerende lille byhus med en god beliggenhed - til den enlige eller den lille familie.
Bestil en fremvisning allerede i dag hos EDC Assens på telefon 64713150.

Vi gør os umage!

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

Lars Pilekær

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

lapi@edc.dk30 45 41 7064 71 31 50EDC Assens