Villa fra EDC

Ndr. Strandvej 85, Tejn

3770 Allinge

5.300.000 kr.

12/8 rum, 391 m²

Sjældent udbudt ejendom med 3 lejligheder, erhvervslokale og flot udsigt til vandet - tæt på Tejn Havn UDEN BOPÆLSPLIGT

På kyststrækning mellem Allinge og Gudhjem ligger det hyggelige Tejn Fiskerleje, hvor denne idyllisk bolig-/er­hverv­se­jen­dom er beliggende med flot udsigt til Østersøen. Tæt på Tejn Havn, klipperne, kysten og den smukke om­kring­lig­gen­de natur.

Den flotte og rummelige ejendom byder ikke blot på en fantastisk beliggenhed, men også på en unik mulighed for at kombinere bolig og erhvervsliv i en stemningsfuld og inspirerende ramme, med bl.a. tre separate lejligheder samt nydeligt erhvervslokal. Og det bedste af det hele er, at ejendommen er UDEN BOPÆLSPLIGT!

Tejn er en hyggelig lille by på den Bornholmske nordkyst, som har oplevet positiv udvikling de seneste år og blevet til et attraktivt sted at bo og opholde sig. Byen byder bl.a. på en lokal brugs, gode bus­for­bin­del­ser, prisvindende ølbryggeri Penyllan, isbar, populært bageri, restaurant samt ”Smedjen” som hvert år er vært for diverse mu­sik­be­gi­ven­he­der med mere.

Den unikke ejendom er på hele 391 m² og fremtræder i flot og velholdt stand, som nænsomt er vedligeholdt af ejer. Stilen er charmerende og moderne, og indretningen yderst smagfuld, hvor både lysindfald og udsigt imponerer.

Udenfor er der en stor par­ke­rings­plads med adgang til carport. En hyggelig gårdhave med en dejlig udestue, som fungerer som et fælles samlingspunkt og forbinder lejlighederne og er­hvervs­byg­nin­gen. Det er et perfekt sted til at nyde de solrige dage, dele måltider og skabe et fællesskab. Ønsker man at være mere privat, har hver lejlighed adgang til en privat afskærmet have med terrasse, diverse beplantning samt flot udsigt.

Ejendommen indeholder:
Lejlighed A: I stueplan finder du et bryggers, et flot badeværelse, et soveværelse og et dejligt lyst køkken, som er i forbindelse med en skøn, lys stue med udgang til terrassen, som fører ud til haven, med en betagende havudsigt. Der er også en entre med trappeopgang til loftet. På loftet venter to værelser samt et tilhørende badeværelse.

Lejlighed B: I stueplan møder du en dejlig lys gang, som forbinder gården og den grønne, spirende have. Der er et lyst badeværelse, en stor stue i forbindelse med køkkenet og en hyggekrog. Trappen, der fører til førstesalen, findes i køkkenet. På førstesalen venter to store soveværelser samt et opholdsrum med mulighed for opbevaring.

Lejlighed C: I stueetagen finder du en hyggelig stue med køkkenalrum, en entre, der fører til et badeværelse, samt et soveværelse. Trappen til førstesalen, hvor der er to soveværelser, findes i stuen.

Er­hvervs­byg­nin­gen på 55 m² er en velistandsat bygning med fritliggende bjælker, som tilføjer en ekstra dimension af karakter og historie til ejendommen. P.t. indrettet og anvendt som frisørsalon, med baglokale og toilet – men også velegnet til mange andre formål.

Stor, flot og idyllisk ejendom som sjældent udbydes til salg - UDEN BOPÆLSPLIGT!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,5

Oplysninger

Sagsnr.
37105499
Boligareal
391 m²
Vægtet areal
380 m²
Rum/værelser
12/8
Grundareal
2.110 m²
Antal etager
1
Byggeår
1903
Ombygget
1978
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.589 kr.
Pris/m²
13.947 kr.
Pris
5.300.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
54 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
265.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
30.363 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.034 kr.
Læs mere om boliglån

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83