Villa fra EDC

Enghavevej 8, Kulerup

4100 Ringsted

995.000 kr.

4/3 rum, 108 m²

Hyggeligt med bindingsværk og nymønnet stråtag

Træskomagerens ejendom
Rigtig hyggeligt bin­dings­værks­hus. Huset er beliggende tæt på motorvejs til- og frakørsel Borup ligesom den nye jernbane Ringsted/København løber lige forbi ejendommen. I ejendommens oprindelige udhuse sad træskomageren i gamle dage og lavede træsko.

Vil man nyde naturen er der gode muligheder, det idylliske Dyndet med bla. traktørstedet Malerklemmen og Tehuset er beliggende i cykelafstand fra området, der er grusvej hertil. Vil man til Køge kan man tage Køge Ås stien der ligeledes er tæt på ejendommen. Endvidere er der kort afstand til gode indkøb i Bjæverskov og Vemmedrup samt Ringsted.

Bag ejendommen er der en dejlig ugenert have med god rand­be­plant­ning, ligesom der i haven er et par frugttræer samt et par større træer - når man er i haven føles motorvej og jernbane "langt væk".

Indretningen byder dejligt spisekøkken med lysegrå elementer i gammel stil samt klinkegulv, som passer perfekt til huset. Stor hyggelig stue med fritlagte bjælker og plankegulv som stilen "bør" være, god plads til spise- og so­faar­ran­ge­ment samt udgang til flisebelagt terrasse og haven. I stuen er en pilleovn samt en varmepumpe. Mellemgang/kontor med dør til rummeligt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle ligesom der er dør herfra til soveværelse. I den anden ende af huset ligger to værelser hvor det ene er et gen­nem­gangs­væ­rel­se (kan slåes sammmen til 1. værelse)

Over alt i huset har lofterne synlige bjælker, som er med til at understrege den hyggelige atmosfære.

Udvendigt ældre udhus på 11 m2. samt brænde/cykel skur.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Anders Friis

Ejendomsmægler MDE, indehaver.

af.461@edc.dk20 12 55 8056 65 49 00EDC Selandia Køge