Villa fra EDC

Skovvænget 27

4900 Nakskov

1.195.000 kr.

3/2 rum, 116 m²
56 visninger de seneste 24 timer

Arkitekttegnet ejendom

Arkitekttegnet villa med en af de bedste beliggenheder i Nakskov. Blind og børnevenlig vej - lige op ad det rekreative område Svingelen. Den særdeles rolig beliggenhed gør, at dine børn kan lege på vejen eller gå på opdagelse i skoven. Kun 3-4 minutters gang fra villaen ligger Stormarks­sko­len og nærmeste daginstitution. Skal man til centrum, indkøb, sport­sak­ti­vi­te­ter mv. tager det kun 10 minutter på cykel. Indenfor i hjemmet er der en skøn stemning og et dejligt lysindfald. Villaen består af en entré, stor stue, flot køkken, bryggers, badeværelse samt 2 gode værelser – Der er mulighed for at lave et værelse mere i stuen. Garagen/hobbyrummet har mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der – atelier, orangeri, te­e­na­ge­af­de­ling – du bestemmer selv. En fantastisk grund med et hyggeligt terrassemiljø. Ejendommen opvarmes med fjernvarme samt brændeovn.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mads Pugerup Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE

mpr@edc.dk26 30 88 42EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen