Villa fra EDC

Fruens Bøge Allé 2, Dalum

5250 Odense SV

6.495.000 kr.

6/5 rum, 207 m²
Åbent hus med tilmelding 28. feb. 9:15

Ekstraordinær villa på skøn beliggenhed

Sjældent præsenterer sig ejendomme til salg, der fanger opmærksomheden, når man passerer dem. På Fruens Bøge 2 finder du netop en af disse enestående boliger, der fortryller øjet fra første øjeblik. Den imponerende facade med en flot anlagt forhave omkranset af hæk, smukke arkitektoniske detaljer, perfekt symmetri og et indgangsparti, der gør hjemkomsten til noget særligt, indkapsler charmen ved denne herskabslige patriciavilla. Sælgerne har haft øje på husets muligheder fra starten og har i løbet af deres ejertid de sidste knap 9 år, givet huset den helt store tur - tag, vinduer (3 lags sprossede), gulve, køkken, badeværelse mv. har været under 'kniven'. Du får derfor, udover en æstetisk flot ejendom, en yderst ind­flyt­nings­klar og harmonisk bolig, hvor hver en detalje er vendt - rapporterne er desuden også 'pæne' og du skal derfor blot påtænke at tage "kufferten med". Arkitekturen er en visuel fornøjelse og en perle for området. Sælgerne har formået at kombinere den imponerende arkitektur med en følelse af "hjem". Allerede ved entréen mærker man husets særegne stil. Et kort venstresving fra knagerækkerne leder dig til husets hjerte (Køkken/alrum), hvor de sprossede vinduer, elegante gulve og ekstraordinære loftshøjde skaber en unik atmosfære - her er så rart at være.

En akkumulering af elegante linjer og moderniserede træk, står i flot kontrast til stukudsmyk­nin­gen og lam­pero­set­ter­ne. De varme årstider serveres hertil fra husets enormt flotte træterrasse, tilgængelig fra både køkken og pejsestue - en skøn tilværelse.

På førstesalen finder du tre rummelige værelser, hvor en god størrelse er prioriteret. Badeværelset på førstesalen er moderniseret med kvalitet i mente - mondænt og stilfuldt udført med mørke fliser, unidrain og let patinerede messingfarvede vola-armaturer. Hertil byder 2.sal på to yderligere værelser, hvor udsigten er eminent.

Kælderen, mens pæn og brugbar, trænger til en let modernisering for at følge med resten af husets elegance og komfort. Den rummer gode muligheder, uanset om du ønsker et vinrum, en egen fit­nes­saf­de­ling, en seperat afdeling til hobby/billiardbord mv. Mulighederne er mange, især når huset rummer et ekstra badeværelse til huset - størrelsen er god, og du skal derfor blot igangsætte din kreativitet.

Udearealerne er lækre og indbydende med en stringent design, der passer perfekt til huset. Baghaven overkommeligt udført med græs, rækværk og en hæk hele vejen rundt - dejligt og ligetil. Husets beliggenhed er yderst gunstig, inden for gå- eller cykelafstand til alle praktiske faciliteter såsom indkøb, skole, takeaway, bank­for­bin­del­ser, og samtidig tæt på fornøjelser som Odense Midtby, Skovsøen, indkøb og meget mere. !

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.603 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.183 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
34
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
52509730
Boligareal
207 m²
Kælder
93 m²
Vægtet areal
241 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
890 m²
Antal etager
3
Byggeår
1914
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.366 kr.
Pris/m²
26.950 kr.
Pris
6.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
34 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
325.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
37.013 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
29.564 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Tobias Klinkby-Silver

Ejendomsmægler, MDE & Køberrådgiver m/tryghedsmærke

tks@edc.dk24 41 74 62EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Dalumvej 45, 5250 Odense SV

525@edc.dk66 14 00 15