Villa fra EDC

Nielstrupvej 7, Sanderum

5250 Odense SV

1.495.000 kr.

3/2 rum, 78 m²

Idyllisk beliggende husmandssted!

Et overkommeligt boligareal, rigtig gode ud­huskva­drat­me­ter, masser af jord, natur, fugleliv og hestefold er blot nogle af de ting, der kendetegner dette charmerende husmandsted. Læg dertil en glimrende beliggenhed i oplandet til Odense, og der er gode grunde til at spidse ører. I første omgang er det ikke jer med en større børneflok, denne ejendom henvender sig til. Til de unge redebyggere med mod på fremadrettet at improvisere og finde kreative løsninger er boligen derimod et spændende emne og der er gode mulighed for at bygge til ved at forlænge huset.

I finder ejendommen på en lille stikvej til Nielstrupvej, adressen definerer sig ved gode trafikale forbindelser, og samtidig har I mindre end ti kilometer til det absolutte centrum af Odense. Skole, dag­in­sti­tu­tio­ner og ind­købs­mu­lig­he­der ligger alle inden for en radius af få kilometer i Sanderum, så selvom atmosfæren er idyllisk med skovbryn, majsmarker og blåblomstrende cikorie i vejkanten, har I alle fornødenheder inden for umiddelbar rækkevidde. Ejendommen består af et hyggeligt, gult stuehus, der ligesom udhuset fremstår i pæn, velholdt stand og med nyt tag fra 2010. Udhuset ligger i umiddelbar forlængelse af boligen og tæller garage og fyrrum med et godt pillefyr, så I kan renovere det op i boligkvalitet eller bruge det som et lækkert hobbyrum eller værksted til både praktiske og kreative udfoldelser, udhuset har indlagt gulvvarme. Boligen er overkommelig, og er meget veldisponeret, samtidig med at I får gode bonuskva­drat­me­ter i den tilhørende udestue. I får to værelser og et åbent opholdsområde med køkken og to stuer i åben forbindelse, og har I brug for et tredje værelse, kan I med lidt snilde justere planløsningen efter jeres specifikke behov. Også indvendigt er huset i god stand og I får desuden et badeværelse samt et lille bryggers ved entreen.

Den om­kring­lig­gen­de jord giver jer mange flere muligheder, end I ville få med en gængs villahave. Her kan I virkelig slippe den indre havenørd fri i køkkenhaven, hvor resterne kan gå til den skræppende hønseflok. Her er masser af fugleliv, mulighed for dyrehold, og den indhegnede grund byder endda på en ridebane. Til vejsiden er der endvidere anlagt smukke bede, som hilser jer velkommen, når I ankommer via den lille, hyggelige grusvej, der til slut munder ud i gårdspladsen.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mathias Munk

Indehaver, afdelingsleder & Ejendomsmægler, MDE

mun@edc.dk21 23 37 0166 14 00 15EDC Poul Erik Bech