Villa fra EDC

Fjellerupvej 45A-B, Fjellerup

5463 Harndrup

2.995.000 kr.

3/4 rum, 376 m²

Spændende ejendom m/ ny varmepumpe med 10 års garanti

På en lille bakketop syd for Harndrup ligger Højgaard – en klassisk landejendom, der har været i familiens varetægt gennem tre generationer. Den firelængede gård har man værnet om som et arvestykke, og det er derfor en velholdt ejendom, I møder for enden af den lille allé. Med to ind­flyt­nings­kla­re boligenheder er ejendommen et meget attraktivt emne for to familier eller flere generationer, mens jordtil­lig­gen­det på knap halvanden hektar byder på et fantastisk dyreliv.

Den standsmæssige kvalitet er upåklagelig, og det seneste årti har omfattende renoveringer begavet begge boliger. Her ligger ikke nogen større projekter på lur, så brug kræfterne til at falde på plads i de rolige, ugenerede rammer. I kan også begynde at overveje, hvad de mange hundrede ud­huskva­drat­me­ter i den gamle kvægstald fremover skal bruges til. Til erhverv eller lager er pladsen velegnet, men mu­lig­heds­rum­met er stort.

In­dret­nings­mæs­sigt er det vanskeligt at forestille sig, hvordan I nogensinde skulle opleve pladsmangel – også selvom I er mange på gården. Det rødmurede stuehus præsenterer sig med en klassisk symmetri, og huset rummer den største af de to boliger. I stueplan samler planløsningen køkken-alrum, badeværelse og hele tre stuer, mens førstesalens store repos giver adgang til fire værelser og endnu et badeværelse. En lille mellemgang skaber forbindelse til bolig nummer to, der fordeler sig i ét plan. Her venter to værelser og en stue, der suppleres af et stort, hyggeligt køkken-alrum og et badeværelse. Som buffer mellem boligerne gør bryggerset og fyrrummet desuden et godt stykke arbejde.

Jordtil­lig­gen­det er ikke ubetydeligt, og ønsker I dyr i løsdrift, er mulighederne decideret glimrende. Dyrelivet kan heldigvis aldrig helt undgås, for den store grund tiltrækker alle dyrerigets repræsentanter. Egern, pindsvin og rådyrlam møder I dermed jævnligt i haven, hvor også musvågen nyder udsigten fra sin faste plads i det gamle egetræ.

Efterhånden som unge familier har fået øjnene op for området, er mange nye kræfter kommet til, og selvom det lokale foreningsliv er stærkt, er der selvfølgelig ingen mødepligt. Skolen ligger bogstaveligt talt lige nede ad vejen, og lidt længere henne finder I Dagli’Brugsen i selve Harndrup. Vigtigst af alt står den naturskønne idyl ikke alene om at løfte beliggenheden. I har nemlig en privilegeret placering i forhold til motorvejen og dermed arbejdspladser i både Odense, Trekantområdet og de øvrige regioner.

Kontakt os for en fremvisning.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Dyhr

Partner, Salg og vurdering

dyhr@edc.dk40 41 26 2964 41 16 02EDC Poul Erik Bech