Villa fra EDC

Sandholtvej 45, Sandholt Lyndelse

5672 Broby

2.395.000 kr.

12/10 rum, 350 m²

Skøn og velbeliggende ejendom med oceaner af plads - velegnet til 2 generationer

Liebha­ve­re­jen­dom beliggende i smukke na­tu­rom­gi­vel­ser og med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.

Her får du en flot og rummelig ejendom som er løbende istandsat. Ejendommen ligger ud til åbne marker i virkelig flotte na­tu­rom­gi­vel­ser og her er du væk fra byens travlhed og stress. Til trods for ejendommens placering er der kun 20 min. kørsel til Odense, 15 min. kørsel til motorvejen og 14 min. kørsel til Faaborg.

De 350 kvm. beboelse giver rigeligt plads til selv den store familie eller bofællesskab. Indretningen giver mulighed for at man kan bo sammen, men stadig være hver for sig. Der er også gode muligheder for indretning af liberalt erhverv/hjemme arbejdsplads m.m... mulighederne er mange i denne skønne ejendom. Ejendommen opvarmes med en luft/vand varmepumpe.

Ejendommen ligger på en 3.846 kvm. stor grund som giver god luft omkring ejendommen og nuværende ejer har etableret en lille sø i den vestlige del af haven. Her er også anlagt terrasse i forbindelse med søen - her kan man meget nemt forstille sig at indtage et koldt glas hvidvin mens grillen gøres klar. Herudover er der mange solsteder, skyggesteder, læsteder m.m. på grunden.

Skynd dig at booke en fremvisning - så kommer vi og viser dig denne skønne ejendom.

Se mere om området: www.bakkelandetfyn.dk

@bakkelandetfyn

Selvstændig ejendomsmægler er en livsstil

At sælge eller købe bolig er en af de største begivenheder i ens liv - denne begivenhed elsker jeg at være en del af & hjælpe mine kunder godt videre.

Søren B. Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

sa@edc.dk30 71 73 8362 61 48 00EDC Faaborg