Villa fra EDC

Strandbyvej 8, Strandby

5683 Haarby

1.095.000 kr.

5 rum, 140 m²

FLEXBOLIG - Helårs- eller sommerhus beliggende i skøn natur.

FLEXBOLIG. Kan benyttes som helårs- eller sommerhus.

Denne skønne landejendom er beliggende på en pragtfuld naturgrund på 2.480 kvm,, få km. fra Haarby . Fra haven og huset er der frit udsyn over marker, og såvel ejendommen som nærområdet byder på et rigt dyreliv.

Beboelsen har en loftshøjde på ca. 195 cm. til loftsbjælkerne og indeholder: Bryggers med klinkegulv, værelsesfløj med særskilt indgang og 2 gode værelser, køkken med klinkegulv i åben forbindelse til stue med plankegulv. I stuen er der god brændeovn. Ekstra værelse med trægulv, og badeværelse med muret bruseniche og klinkegulv.

1. sal indeholder stort værelse med flot plankegulv.

Tag, døre og vinduer er fra 1988, og ejendommen er tilsluttet off.. kloak i 2012.

På ejendommens bagside er der en dejlig sydvendt gårdhave, hvor man kan sidde ugeneret, og haven er anlagt som naturhave med flere frugttræer og -buske.

Ud over beboelsen er der gode udhusbygninger der kan anvendes som værksted, gildesal, garage eller lignende. Sammenbygget med beboelsen er der ligeledes mindre værksted og fyrrum (oliefyr).

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Tommy Grube

Indehaver, ejendomsmægler MDE

tg@edc.dk26 39 23 5026 39 23 50EDC Haarby/Broby