Villa fra EDC

Rønnevænget 3

5883 Oure

2.395.000 kr.

6/5 rum, 177 m²

Velbeliggende "nyere" hus i hjertet af Oure by

Velkommen til Rønnevænget 3! Huset blev bygget i 2008 og er et fantastisk hjem med masser af funktionelle og attraktive egenskaber. Det er et "nyere" hus, hvilket betyder, at det er designet med moderne arkitektur og be­kvem­me­lig­he­der, der passer til nutidens livsstil.

Huset er opført med fokus på ved­li­ge­hol­del­ses­fri­hed, så du kan bruge mere tid på at nyde dit hjem og mindre tid på reparationer og ved­li­ge­hol­del­se. Dette gør det til en ideel bolig for dem, der ønsker en bekymringsfri livsstil.
En af de store fordele ved dette hus er, at der ikke er behov for større renoveringer eller ombygninger. Det betyder, at du kan flytte ind og straks begynde at nyde alle de be­kvem­me­lig­he­der og faciliteter, som huset har at byde på.

Huset er beliggende i et roligt område og er et hus perfekt til dem, der værdsætter fred og ro i deres omgivelser. Der er også masser af plads til hygge og leg, både på vejen og i de fællesarealer, der er tilgængelige for beboerne. Det er et ideelt sted for både børn og voksne at trives og skabe minder.

Huset har et rummelig beboelsesareal på 177 kvadratmeter, der giver masser af plads til hele familien. Derudover er der en 50 kvadratmeter stor muret garage, der giver rigelig plads til opbevaring af biler, cykler eller hob­by­ak­ti­vi­te­ter. Bemærk at der i garagen er brændeovn til opvarmning.

En fantastisk funktion i huset, er gulvvarmen, der er installeret i alle rum. Dette sikrer en behagelig temperatur og en hyggelig atmosfære i hele huset, uanset årstiden. Det er en moderne og energieffektiv løsning, der bidrager til et behageligt indeklima.
Energimærket for huset er B, hvilket betyder, at det er ener­gi­ef­fek­tivt og miljøvenligt. Det er godt for både miljøet og din økonomi, da det kan hjælpe med at reducere ener­giom­kost­nin­ger­ne på lang sigt.

Husets indretning er også værd at bemærke. Med 5 værelser, 2 badeværelser, køkken/alrum, stue, bryggers og entré er der masser af rum til alle fa­mi­lie­med­lem­mer. Der er også en separat børne- og for­æl­dre­af­de­ling, der giver privatliv og plads til alle.

Udenfor huset finder du en ugenert og lukket have, der er perfekt til afslapning og udendørs aktiviteter. Der er også flere terrasser, der giver dig mulighed for at nyde solen og det gode vejr fra morgen til aften. Uanset om du ønsker en morgenkaffe, en frokost i solen eller en hyggelig aftenmiddag, vil du finde det perfekte sted på en af terrasserne.

Beliggenheden af huset er også ideel. Det er inden for gåafstand til offentlig transport, skole, børnehave, svømmehal og andre faciliteter. Dette gør det nemt og bekvemt at komme rundt og opfylde familiens behov. Derudover er der kun en kort 5-minutters kørsel til Elsehoved, Lundeborg og andre smukke badestrande og naturområder. Hvis du elsker naturen og at være tæt på vandet, vil du virkelig sætte pris på denne beliggenhed.

Og hvis du har brug for at komme til Svendborg, tager det kun 15 minutter i bil. Svendborg er en charmerende by med masser af shop­ping­mu­lig­he­der, restauranter, kulturelle begivenheder og andre faciliteter.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
57207307
Boligareal
177 m²
Vægtet areal
190 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
1.048 m²
Antal etager
1
Byggeår
2008
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
1.458 kr.
Pris/m²
12.605 kr.
Pris
2.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
150 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
120.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.566 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.297 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Simon Hegaard Christensen

Ejendomsmægler, MDE

sichr@edc.dk40 17 59 01EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22