Villa fra EDC

Farrisvej 40

6630 Rødding

1.195.000 kr.

6/4 rum, 191 m²

Nedlagt land­brugs­e­jen­dom i skønne omgivelser

Du har nu muligheden for at erhverve Bodilskær, din egen trelængede nedlagte land­brugs­e­jen­dom, frit beliggende for enden af grusvejen på Farrisvej. Ejendommen er beliggende i landlige og naturskønne omgivelser med kort afstand til byerne Jels, Vamdrup og Kolding.

Til ejendommen er to gode store anvendelige udbygninger. Den ene staldbygning er i dag indrettet til hundebokse, men kunne også være helt oplagt til et par hestebokse. Den anden udbygning kan anvendes som værksted eller anden hobby, det er kun fantasien der sætter grænser.

Til ejendommen er 1,1 ha grund, hvoraf dele i dag er etableret til hund­e­træ­nings­ba­ne, som er godkendt hos kommunen. Hvis man ikke ønsker hundekennel, ville jorden også oplagt kunne bruges til evt. hestehold.

Stuehuset er opført i 1854. Boligarealet i stueplan udgør 161 m². Hertil kommer 30m² af tagetagen, som er udnyttet, ligesom det uudnyttede loftsrum let kan inddrages til bolig, hvis der ønskes mere plads.

Boligen er indrettet med indgang til bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. I forlængelse med bryggerset er der et værelse og fyrrum. Vordingborg køkken med viktualierum og spiseplads, herfra er der udgang til overdækket terrasse. Soveværelse med faste skabe. Ældre badeværelse med bruseniche. Fin stue. Entre med trappe til 1. sal. Repos og 2 gode værelser med udsigt til de åbne marker.

Der opvarmes med olie og pilleovn. Kom og oplev en ejendom, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg og skabe din drømmebolig i naturskønne omgivelser.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Søren Damgaard Bærentsen

Indehaver, Ejendomsmægler, købermægler MDE

soba@edc.dk21 75 94 0758 58 74 21EDC Unkic, Bærentsen & Slangerup