Villa fra EDC

Stormgade 78

6700 Esbjerg

1.998.000 kr.

8/4 rum, 155 m²
Ny Pris
97 visninger de seneste 24 timer

Spændende Harald Peters villa på samlet 267 etagemeter + 62 kvm. erhverv

Spændende Harald Peters villa på samlet 267 etagemeter + 62 kvm. erhverv.

På hjørnet af Stormgade og Frodesgade har dette smukke Harald Peters villa prydet bybilledet siden 1930. Villaen har i de første 9 år udelukkende fungeret som privat beboelse, indtil år 1939 hvor daværende ejer tilbygger villaen med erhvervsdel, bestående af lager og butikslokale på samlet 62 kvm., som skulle benyttes til skohandel.

I dag genkender og husker vi alle ejendommen, hvor beliggenhed og synlighed med Antik butik, kendes af de fleste.

Søger du en villa hvor du kan kombinere hjemmet med dit erhverv, så er det her en stor mulighed for at erhverve netop en ejendom, som giver de optimale muligheder herfor. Du får en familievenlig villa med masser af plads til den store børnefamilie, du får en af Esbjergs mest synlige ud­stil­lings­vin­du­er. Den er oplagt som frisørsalon, skønhedsklinik, tøjsalg eller andet. Måtte du derimod ikke finde anvendelse af erhvervsdelen, kan denne evt. udlejes, eller nedlægges, så du evt. kan benytte hele ejendommen til beboelse.

Til ejendommen tilhører 5 p-pladser, så der er masser af par­ke­rings­mu­lig­he­der til både privat og evt. kunder i butikken.
En rigtig spændende ejendom som sjældent udbydes og som skal opleves.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Riis Nielsen

Indehaver, souschef, ejendomsmægler, MDE

mrn@edc.dk51 85 38 5375 11 66 11EDC Poul Erik Bech