Villa fra EDC

Egeskov Bygade 20, Egeskov

7000 Fredericia

5.995.000 kr.

11/8 rum, 320 m²

Unik ejendom: Egeskov Bygade's naturlige pragt

Velkommen til Egeskov Bygade - en ekstraordinær ejendom med fire længer, med et nyrenoveret hovedhus der forener luksus, plads, komfort og en unik naturskøn beliggenhed, til trods for der kun er 10 minutter til Fredericia centrum og 15 minutter til Vejle. Denne fantastiske bolig blev renoveret løbende og afsluttet i 2023. Der er stadig mange uudnyttede muligheder på denne ejendom, så du kan slå fantasien løs. Med en imponerende og betagende udsigt over Rands Fjord, skoven og det kuperede landskab såvel som egen pool, har denne bolig meget at byde på. Ejendommen har hele 2,2 hektar der uden problemer passer til 4 heste på helårs fold. Det hele kan nydes i absolut stilhed.

Udsigten er spektakulær og kan nydes fra alle rum i villaen. Med udsigt til den om­kring­lig­gen­de skov og Rands Fjordgiver det en følelse af at bo i harmoni med naturen. Svanerne og gæssene trækker dagligt forbi på himlen. Fasaner, harer og rådyr er faste gæster på den tilhørende mark. Den majestætiske Blodbøg står som et smukt monument midt i haven. Solsorte og svaler residerer og lægger baggrundsmusik til noget, der minder om en Morten Korch film.

I hovedhuset mødes du af en elegant atmosfære med bl.a. det smukke sil­de­bens­par­ket, der skaber en varm og indbydende stemning samt store vinduespartier, der agerer som et maleri med skiftende indhold alt efter farverne på landskabet udenfor. Boligen byder på en imponerende hall lige inde for det smukke dørparti der går op til kip og har det smukkeste runde vindue. Her er der bogstavelig talt højt til loftet.

Alrummet med det speciallavede køkken, er hjertet i hjemmet og bl.a bordpladen med de smukke marmorfliser tilføjer rummet et moderne touch og fungerer som en praktisk og stilfuld arbejdsflade. Det er det perfekte sted at udfolde din mad­lav­nings­eks­per­ti­se. Fra alrummet som giver dig mulighed for at samles med familie og venner til hyggelige måltider og sociale sammenkomster kan du træde ud på den vidunderlige store terrasse, hvor du kan nyde solen fra morgen til hen på eftermiddagen på kanten eller i poolen der kan opvarmes af solpanelerne. Denne terrasse er et fantastisk sted at slappe af, nyde din morgenkaffe eller arrangere uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. Ligeledes giver køkkenalrummet adgang til en terrasse mod vest på den anden side af huset, hvor du kan nyde de lune sommeraftener med et malerisk udsyn til fjorden. Stuen på samme etage og i forlængelse af køkkenalrummet er elegant og rummelig også med gulv til loft-vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind i hele alrummet. Selvom boligen har mange kvadratmeter og i to plan, vil I føle at I er i samme rum fordi det hele hænger rigtig godt sammen.

Glaspartiet der helt kan skydes til side, giver også her en fantastisk udsigt over de grønne omgivelser og forbinder dig med naturen, i et med ude og inde. Her kan du slappe af, nyde et godt glas vin eller hygge dig med dine nærmeste.

Stueetagen byder derforuden på et meget stort bryggers, et teknikum der bruges til fitnessrum, to gode værelser/kontor og et badeværelse. Badeværelset er udstyret med en klassisk skolevask og flotte Toni Copenhagen mes­sin­gar­ma­tu­rer, der tilføjer elegance og luksus blandet med nostalgi. Du kan skabe din egen private oase og forkæle dig selv og dine gæster med afslappende badeoplevelser.

Øverste etage byder på fire store værelser, hver med sin unikke charme og funktionalitet. Herforuden et stort badeværelse og et walk in værelse. Det femte værelse på øverste etage er udnyttet til master suite, en oase af velvære med et spabadekar, der indbyder til afslapning og selvforkælelse samt walk in.

Herudover er det et stort multirum på førstesalen hvor den pladskrævende familie rigtig an slå sig løs. Generelt byder ejendommen på velindrettede og rummelige opholdsrum, der skaber en behagelig og stilfuld atmosfære. Hvert rum er omhyggeligt designet med fokus på komfort, funktionalitet og æstetik, så du kan føle dig hjemme og nyde den liebha­ver­livs­stil, du fortjener.

VELKOMMEN
Du bliver budt indenfor i den overdådige hall, hvor de smukke sildebensgulve og pa­nora­mavin­du­es­par­ti fra gulv til loft samt åbne rum byder dig velkommen. Gør man sin entré via bryggerset, der er udstyret med en omfattende skabsvæg fra til opbevaring af overtøj, sko mm er der rig mulighed for at transformere fra aktivt udetøj til inde. Herfra har du adgang til husets hjerte og opholdsrum.

LEVERUMMENE
Denne villa tilbyder den perfekte ramme for socialt samvær og skaber en atmosfære, der indbyder til fællesskab og hyggelige stunder med familie og venner. Det åbne og rummelige alrum, der er forbundet til køkkenet på denne etage samt stuen, bliver hjertet i hjemmet og er et ideelt sted til sociale aktiviteter. Her kan du samle dine nærmeste til hyggelige middage, festlige begivenheder eller bare afslappede sammenkomster. Den smukke terrasse, der er tilgængelige fra alrummet, giver dig også mulighed for at udvide dine sociale aktiviteter udendørs særlig ved poolen. Forestil dig at arrangere en grillfest, invitere til poolfest eller nyde en afslappet frokost under solen på terrassen, samtidig med at du nyder den betagende udsigt over søen, skoven og det bakkede landskab.
Stueetagen er styret af et Philips Hue lyssystem, der giver mulighed for at skabe stemninger lige fra det bløde varme morgenlys til en eksplosion af farver, der giver de festlige stunder det perfekte scenetæppe.
Stuen byder ligeledes på et behageligt og indbydende rum til at samles og nyde hinandens selskab. Ved alrummet er der byttet et fantastisk vinrum med sildebens klinkevæg og plads til opbevaring. Gulv til loft-vinduer bringer lys og naturen ind i rummet og skaber en dejlig følelse af åbenhed og forbindelse til omgivelserne.

Øverste etage byder på værelser, der giver mulighed for opholdsområder i private omgivelser, eller man samles i det store multirum. Disse områder er perfekte til at slappe af og nyde den fantastiske udsigt over landskabet.

De smukke omgivelser og faciliteterne i ejendommen giver dig mulighed for at skabe mange mindeværdige øjeblikke sammen med dine kære. Uanset om det er en intim middag, en afslappet sammenkomst eller en festlig begivenhed.

KØKKENET
Køkkenet er enestående og tilbyder både funktionalitet og æstetisk appel. En stor flot marmor belagt køkkenø på 5 meter giver en fantastisk arbejdsflade, mens de smukke læderfronter på skufferne giver et praktisk men yderst elegant strejf.
I køkkenøen er der plads til 4 der kan sidde og nyde kokkens selskab.
Den flotte installation over køkkenøen giver en varm glød og en fantastisk atmosfære. Herudover et viktualier rum og et stort vinrum med frostt glasdør til køkkenet giver mange muligheder.

Køkkenet er rummeligt og veludstyret med moderne faciliteter Den sorte granitplade fungerer som en robust og stilfuld arbejdsflade, der giver masser af plads til at forberede måltider og eksperimentere med kulinariske kreationer. Pladsen i køkkenet er optimalt udnyttet, og der er rigelig med skabs- og skuffeplads til opbevaring af køk­ken­red­ska­ber og køkkengrej.

MASTER SUITEN
Master suiten er et luksuriøst og behageligt opholdsområde, der tilbyder en privat tilbagetrukket oase med spa badekar og dobbeltvask.

Det er det ideelle sted at starte dagen med en kop kaffe eller slappe af i privatlivets fred og ro. Soveværelset har også walk in, der giver rigelig op­be­va­rings­plads til tøj og personlige ejendele.

Det tilstødende badeværelse til master suiten er en sand oase af afslapning med et spabadekar fra Royal Skandinavian samt bruseniche. Du kan sænke dig ned i det dybe kar og lade det beroligende vand massere dine muskler og lindre stress og spændinger. Badeværelset har også en hånd­klæ­de­tør­rer, der tilføjer en luksuriøs detalje og sikrer, at dine håndklæder altid er varme og tørre.

VÆRELSERNE
Udover master suiten byder øverste etage på yderligere fire store værelser, der hver især har deres egen charme og funktionalitet. Herudover et walk in, eller opbevarings værelse.
Det tilstødende badeværelse til værelsesgangen er en sand oase af afslapning med en bruseniche og masser af plads.
I husets nederste etage er der yderligere to værelser, eller kontorer om man vil.

FACILITETER
I nederste etage finder du et dejligt stort bryggers med indbyggede skabe og et fitnessrum. Et vinrum giver dig mulighed for at opbevare og fremvise dine yndlingsvine på elegant vis. Der er også rigelige op­be­va­rings­mu­lig­he­der i et aflukket rum samt i længerne, der rummer alle dine bil, maskin- og op­be­va­rings­be­hov. Andre imponerende faciliteter inkluderer Yale doorman,
isolieret cykelskur, isoleret hobbyrum, stor lade til opbevaring af bil eller båd, såvel som plads til dyrehold og ekstra maskineri.
Laden kan bruges til gildesal, opbevaringshal, ridebane eller andre hob­by­ak­ti­vi­te­ter.

OMRÅDET
Ejendommen ligger i et sandt paradis for naturelskere. Rådyr, egern og harer løber frit rundt i den frodige have, og du er kun kort tur væk fra stranden, havnen og skoven. Fredericia centrum og gågade er kun 10 minutters kørsel væk. Denne perfekte placering giver dig mulighed for at nyde naturens skønhed, sejle på fjorden eller tage lange gåture i skoven, alt sammen inden for gåafstand fra dit nye hjem.

Den lokale Brugs ligger 200 meter væk og fungerer som naturligt træfpunkt for områdets beboere, der skal gøre deres småindkøb eller hente pakker. Du tør trygt at lade børnene selv gå i Brugsen. 2 minutter væk er der en rigtig god lokal skole, børnehave, idrætshal og fitnesscenter. Du er på landet, men alligevel centralt.

Egeskov Bygade 20 er ikke bare en ejendom, det er et livsstilsvalg. Med sin arkitektoniske skønhed, luksuriøse faciliteter og betagende natur er denne liebha­ve­re­jen­dom et drømmehjem for enhver, der søger en enestående boligoplevelse og masser af plads. Tag en tur gennem dette smukke hjem og lad dig forføre af dets unikke charme og enestående udsigt. Boligen venter på at byde dig velkommen til et liv fyldt med elegance, komfort og naturskønne omgivelser.

Området omkring Egeskov er en perle beliggende på vestlige side af Vejle Fjord. Havnen er kendt for sin charme, maritime atmosfære og betagende naturlandskab, der tiltrækker besøgende fra nær og fjern.

Fakta om Fredericia (52.485 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.555 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.823 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21,9

Oplysninger

Sagsnr.
71700500
Boligareal
320 m²
Vægtet areal
246 m²
Rum/værelser
11/8
Grundareal
22.339 m²
Antal etager
2
Byggeår
1860
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.348 kr.
Pris/m²
24.370 kr.
Pris
5.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
228 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
5.995.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20