Villa fra EDC

Kampmannsvej 40, Sanddal

7000 Fredericia

8.495.000 kr.

5/4 rum, 232 m²

Villa med fantastisk udsigt til Lillebælt

Sjældent finder man så langstrakt en udsigt over Lillebælt! Denne skønne nye villa fra 2022 på 232 kvm fra kva­li­tets­ar­ki­tek­ter­ne Helios, ligger på en lille rolig vej på strandsiden i Erritsø. Boligen er nybygget i 2022 med henblik på perfekt udnyttelse af kvadratmeter og udsigt. Villaen har en helt forrygende udsigt over Lillebælt, med Stribs fyrtårn og havnen der når det er mørkt, lyser byen op som et maleri i horisont. Man kan se indsejlingen hvor skibene ligger inden de går i havn i Fredericia. Udsigten er så langstrakt at man har direkte kig til skibene i horisont, som de ligger og venter på at må sejle ind på Lindø værftet. Til sidst er det værd at nævne at der er sti til stranden lige over for huset.

Med sit minimalistiske udtryk den betagende udsigt præsenterer stedet sig som en eksklusiv bolig, der med sine moderne faciliteter og raffinerede kom­fort­løs­nin­ger passer både til børnefamilien og det pladskrævende par. Alt i denne villa er holdt i naturlige farver, med flotte design elementer, komplimenteret af et par enkelte flotte farverige vægge. Ligeledes er alle elementer fra Svane, og alle gulve har gulvvarme. Dette er en villa til de kræsne, der ønsker en kombination af minimalisme, med flotte detaljer som de store luksus­ba­de­væ­rel­ser og indbygget biopejs, der viser hvor højt der er kræset for eksklusiv indretning.

Den lidt højt hævede placering i terrænet og særligt på førstesalen får man en skøn per­spek­tiv­for­nem­mel­se, når blikket glider ned af de kuperede omgivelser mod naturområdet ved stranden, badebroen og Lillebælt med det autentiske havnemiljø i både Strib og Fredericia. Til ejendommen hører en stor garage med plads til både bil og cykler såvel som plads til eksempelvis kajakker. Haven byder på rige muligheder for både at underholde gæster på terrassen, nyde sommeraftener samt til børnenes finurlige lege i havernes kroge.

Boligen byder på et stort køkkenalrum, som har åben forbindelse til en stor stue, og her sørger de store vinduespartier for at man blot kan sidde og nyde livets gang på Lillebælt. Ved køkkenet er der en skøn indbygget bænk i vinduet så man rigtig kan nyde havudsigten, såvel som udgang til den flotte terrasse.

Fra alrummet har man via en fordelingsgang, adgang til husets master suite hvor soveværelset har adgang til det meget store walk in, og med adgang til det store badeværelse med forhøjet bruseafdeling.
Nederste etage byder derforuden på hele tre store værelser samt et badeværelse og et multirum.

Beliggenhedens kvaliteter rækker imidlertid langt længere end til det rent visuelle, for også hvad angår det praktiske, er man bekvemt placeret. Villaen ligger i det hyggeligste og mest rolige villakvarter. Her er man i kort gåafstand til naturområder, og den fredelige atmosfære til trods er der blot ti minutters gang til byens kulturelle og kulinariske miljø i og omkring gågaden. Her er et bredt udvalg af spe­ci­al­bu­tik­ker, caféer og spisesteder. Ligeledes har man skole, pasningstilbud og fø­de­va­re­for­ret­nin­ger i lokalområdet - inden for en radius af omtrent en kilometer. Den nærliggende skole og daginstitution kan nås via sikre stier, mens I har fem supermarkeder at vælge imellem inden for en radius af omtrent en kilometer.

LEVERUMMENE
Velkommen indenfor i denne villas bryggers med adgang fra garagen. Ligeledes kan man byde gæster velkommen via den flotte entre centralt i huset. Rummeligheden og det store rum, giver et imponerende indtryk af boligens minimalistiske stil kombineret med funktion.

Husets leverum er et naturligt samlingspunkt og består af det store og lyse alrum, der både inkluderer en spisestue, stue og lounge ved vinduet, i den store indbyggede bænk såvel som en stue og udgang til den store terrasse hvor som­mer­af­te­ner­ne kan nydes. Særligt er det svært ikke at begejstres over den skønne udsigt, og de store vinduespartier, der indrammer udsigten. Der er derudover et multirum på stueetagen.

KØKKENET
Det smukke sorte køkken fra Svane med en flot men praktisk Belvedere Quartzite bordplade der tåler varme, er praktisk indrettet med rigelig op­be­va­rings­plads og lækre hvidevarer fra Miele. Bag akustikpanelet gemmer sig et praktisk viktualier rum. Over det smukke køkken er et stort Velux vindue med regn og vindsensor så det lukker automatisk.
Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til en stor terrasse, hvor maden kan tilberedes og indtages i eftermiddags- og aftensolens stråler.
De flotte valnødaccenter på køkkenet giver et behageligt og naturligt look, der komplimenterer havet og strandens farver.

MASTERBEDROOM
For­æl­dresove­væ­rel­set i denne villa, er et dejligt stort soveværelse, med det store walk in rum der burde kunne tilfredsstille selv de der har mange klæder.
Til soveværelset er der et forrygende badeværelse med Svane elementer, et stort flot rundt spejl og den ophøjet dobbelt bruseniche med spa badekar hvor boblerne kan gøre det til den ultimative spaoplevelse.

VÆRELSERNE
De tre store værelser i villaen har alle et dejligt lysindfald og har alle adgang til det store multirum samt et badeværelse, ligeledes med Svane elementer.

UDERUM
Villaen ligger på en 684 kvadratmeter stor grund. Haven er lukket så børn og husdyr kan hygge sig frit. Haven er indrettet således, at den er nem at holde. I haven er der plads nok til, at der kan spilles bold og leges, eller sidde på de mange terrasser og nyde sommeren.

FACILITETER
Til villaen hører en stor dobbelt garage med gulvvarme. Der er bygget skur og cykel samt renovations afskærmning.

Fakta om Fredericia (52.485 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.555 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.823 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
71700407
Boligareal
232 m²
Vægtet areal
259 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
684 m²
Antal etager
2
Byggeår
2022
Energimærke
A2015
Ejerudgifter pr. md.
5.124 kr.
Pris/m²
32.799 kr.
Pris
8.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
103 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
425.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
48.258 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
38.471 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20