Villa fra EDC

Stiftsvej 46

7120 Vejle Øst

6.995.000 kr.

8/5 rum, 382 m²

SMUK TRELÆNGET EJENDOM I VEJLE

VELKOMMEN
Sjældent kan man bo på en trelænget ejendom omkranset af natur og alligevel være midt i byen. Her har du muligheden for at få alle fordelene ved at bo midt i den levende by, fuld af forretninger og ind­købs­mu­lig­he­der, samt motorvejen kun få minutter væk, samtidig med at du kan sætte dig i stuen og nyde stilheden og naturens fantastiske nærvær. Fra huset har man udsigt mod de smukke store træer, der er plantet så haven er en solrig stor park, med skyggepletter fra de smukke træer hist og her, hvilket giver en fornemmelse for at bo i en lysning midt i den magiske skov.

Ejendommen er fra 1923, og takket være den omfattende istandsættelse, der fandt sted i 2004, fremstår stedet nu smukt og majestætisk i sin hvide kappe i form af den hvidskurede facade, på den sorte sokkel med det flotte sorte tag som fuldender indtrykket. Selvom ejendommen flere steder fremstår totalt moderniseret, er der stadig en klar rød tråd til den originale arkitektur. Rundt om huset er der anlagt flere terrasser, og man kan nyde naturen på den store grund på 1,6 hektar, der består af store græsarealer, der prydes af løv- og nåletræer.

Ejendommen består af en primær bolig på 191 kvadratmeter, der fordeles på to etager.
En rummelig entré, gæstetoilet og herfra adgang til husets leverum - et stort køkkenalrum i forbindelse med en hyggelig stue. Herudover er der et bryggers med alle faciliteter, samt en hall op til husets førstesal der rummer et værelse, et badeværelse med brus og en stor mastersuite der har en altan ud mod den smukke have, samt et stort badeværelse med badekar samt plads til at det ligeledes kan udnyttes som walk-in.

Den ene længe er udnyttet som selvstændig lejlighed med tre gode værelser, en stor stue og et badeværelse. Denne længe er godkendt til erhverv og vil egne sig fint til mange slags erhverv.
Sidst er der wellness afdelingen i den anden længe, her er der indrettet en fantastisk opvarmet pool samt en spa. Pool rummet har automatisk ud­luft­nings­sy­stem, en indbygget bar med fustage og et stort wellness badeværelse med brus, omklædningsrum og et toilet. Herudover en dobbelt garage og værksted. Bemærk ejendommen har Vølund jordvarme og nye vinduer.

Området omkring ejendommen er i rivende udvikling og dermed vil man foruden skoven som nærmeste nabo have privathospital til den anden side, gemt bag træerne samt forretninger længere nede af vejen. Skole, indkøb og pasningstilbud let tilgængelig i Bredballe i kort afstand derfra.

LEVERUMMENE
Leverummet i denne villa er det dejlig store køkken alrum, der består af stor spiseafdeling, rummeligt køkken og stue, alle med den skønne udsigt til haven. Der er gulvvarme på hele denne etage. Fra huset er der udgang til flere store stenbelagte terrasser så både aften og morgensol kan nydes.
Køkkenet fra HTH har rigelig af skabsplads, fuld størrelse Whirlpool kombi ovn samt ovn og kogeplade fra Siemens.

I denne bolig skal man ikke forglemme at der netop er lagt stor vægt på at boligen kan rumme en masse liv og familie tid. Pool rummet er oplagt til både børn og voksne. Poolen kan opvarmes så den kan bruges året rundt eller man kan slappe af i spaen. Baren har et store ame­ri­ka­n­er­kø­le­skab, bar med vinkøleskab og opbevaring, samt indbygget fadølsanlæg. Hele wellness området er nøje gennemtænkt så der er et separat teknikrum til både udluftning, fustagen i baren og fil­te­rings­sy­stem. Om sommeren kan man åbne dobbelt dørene og nyde sommeren både inde og ude. Det store omklædningsrum med brus og det separate toilet fuldender fornemmelsen for wellness.

VÆRELSERNE
Villaen byder på et godt børneværelse med adgang til badeværelse, herudover er der den store mastersuite, der virkelig er indbegrebet af en mastersuite, for her er plads til lounge møbler, så man kan sidde i alkoven samt på den flotte terrasse og nyde fuglenes sang og rådyrene der stille går forbi. Til mastersuiten er et stort badeværelse opdelt i den ene halvdel med brus, toilet og vask, den anden er et stort badeværelse med badekar, altså masser af plads til eksempelvis at udnytte det som walk-in. Det har en størrelse så det let i stedet kan udnyttes som værelse til husets mindste fremfor badeværelse til badekar.

TILBYGNINGERNE
Hele den ene selvstændige længe er indrettet så det kan udnyttes til enten erhverv eksempelvis egen virksomhed, bed and breakfast eller til husets yngre mennesker. Her er to gode værelser med adgang til et badeværelse med brus, samt en flot lys stue med synlige bjælker - ideel som gildesal. Herfra går en trappe op til en lys repos der fint kan bruges som stue, herfra adgang til et meget stort soveværelse.

FACILITETER
Til den primære bolig er der et skønt bryggers med grovkøkken og plads til to frysere samt indbyggede skabe der matcher køkkenet.
I 2016 er der installeret Vølund jordvarmeanlæg der sikrer en lav omkostning.
Dobbelt garage med teknik rum med varmtvands­be­hol­der og pumper.

Et nyplantet læbælte af træer afgrænser ejendommen fra naboerne.

Fakta om Vejle (121.696 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.015 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.205 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.225 kr./md.
Antal folkeskoler
27
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
71700440
Boligareal
382 m²
Vægtet areal
240 m²
Rum/værelser
8/5
Grundareal
16.000 m²
Antal etager
2
Byggeår
1923
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
3.008 kr.
Pris/m²
29.146 kr.
Pris
6.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-7,00 %
Liggetid
421 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
350.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
39.748 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
32.329 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg sælger drømme - Boligdrømme

I vores område findes der mange smukke hjem og hver enkelt bolig er unik for mig. Jeg sælger boligdrømme, og vil gerne hjælpe dig!

Stephen Høegh Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

stmor@edc.dk40 42 94 41EDC Domus First Class

EDC Domus First Class

Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

717@edc.dk75 11 71 20