Villa fra EDC

Grønvej 20, Hosby

7130 Juelsminde

965.000 kr.

3/2 rum, 89 m²

Charmerende villa med skønne udearealer tæt på dejlig natur og Juelsminde by

Sælger har i september fået villaen hul­mur­si­so­le­ret og jf. ener­gi­kon­su­len­ten har energimærket rykket sig fra G til F. Sælger har desuden fremskaffet tilbud på skift til varmepumpe.

Villaen ligger i Hosby, kun 5 minutters kørsel fra Juelsminde, hvor du finder både indkøb, restauranter og idrætsanlæg med sportshal. Lidt længere oppe af vejen holder bussen til As Friskole og Naturbørnehave, Juelsminde og bus­for­bin­del­sen mod Horsens.

Hosby er et hyggeligt lille landsbysamfund der værner om naturen og de skønne muligheder som området byder på. Der er masser af smuk natur med rig mulighed for lange gåture i det store skovområde på As Hoved eller i parken omkring Palsgård Gods, hvor udsigten over vandet og marker kan nydes.

Boligen er i stueplan indrettet med entré, åbent køkken med lyse låger og rummelig stue med massive gulve, brændeovn og udgang til hyggelig terrasse. I stueplan finder du også badeværelse og trappe ned til kælderen. På husets førstesal er der to gode værelser, hvor det ene har udsigt til vandet. I den tilhørende kælder er der fire disponible rum og udgang til haven.

Villaen har også en dejlig stor have, der ligger ugenert med udsigt til marker og skov. På terrassen kan du slappe af og nyde aftensolen med fuglefløjt i baggrunden.

En god villa med fine rammer, til køberen der ønsker at bo naturskønt med kort afstand til byliv.

Vi ses til en god fremvisning!

Livet er fuld af drømme

Drømme går i opfyldelse ved et hussalg eller køb. Derfor gør jeg mig umage hver eneste dag. For mig handler det om at have en plan og nå målet sammen med mine kunder