Villa fra EDC

Gudenåparken 22

7160 Tørring

2.200.000 kr.

3/2 rum, 75 m²

Fremtidens hus er kommet til Gudenåparken - en bæredygtig drøm!

Fleksibilitet, høj kvalitet samt minimal spildplads er 3 nøgleord, for denne nye unikke boligform som nu udbydes til salg i Gudenåparken i Tørring. Tiny-house fra Mobilehouse er Svanemærket, og dokumenterer at boligbyggeriet er opført bæredygtigt og alle benyttede materialer er screenet for farlige stoffer. Samtidig skal boligbyggeriet mindst være 10% bedre end den gældende lovgivning i forhold til energirammen, som sikrer dig et minimalt forbrug til opvarmning, som sker via varmepumpe og solcelleanlæg på taget. Indeklimaet sikres med en microvent decentral ventilation med 92% var­me­gen­vin­ding. Tiny-house er produceret indendørs, så her er ingen fugt-udfordringer.

I Tiny-house finder du:
· Entré
· Badeværelse med plads til vaskemaskine og teknik
· Stort køkken/alrum med flot egetræsparket
· 2 værelser med faste skabe

Denne model er med ROCKWOOL ROCKZERO vægsystem, central var­me­gen­vin­dings-/ven­ti­la­tions­an­læg, gulvvarme og ikke mindst varmepumpe som var­me­in­stal­la­tion.

Og en lækker udendørs terrasse i lærketræ på ca. 13 kvm samt et tilhørende redskabsskur.
Boligen fra Mobilehouse er Svanemærket og deres serie KVANTUM LIVING opfylder alle kendte krav i forhold til fremtidens krav om udledning af Co2 for en bolig som denne.
I alt udbydes 5 Tiny-House fra Mobilehouse i Fredericia i udstykningen på Gudenåparken.
Gudenåparken ligger ved Gudenåen i Tørring, i et fantastisk naturområde med et aktivt lokalsamfund.
Der er let adgang til alt du har brug for i dagligdagen og et sundt handelsliv med mange butikker.
Tørring er geografisk godt placeret, og med motorvejen/vestvejen placeret få minutter fra området, kan du indenfor ca. 30 minutters kørsel komme til Silkeborg, Herning, Skanderborg, Fredericia, Kolding, Middelfart og Billund, og kun 40 minutter til Århus samt 1 time til Odense og Esbjerg.

Tillid, tryghed og godt mæglerarbejde

Når du vælger sælge din bolig, er det vigtig for mig at skabe nogle trygge rammer og at du har tillid til at jeg løser opgaven bedst muligt fra start til slut. Jeg er med dig hele vejen, og sætter en dyd i at levere et godt stykke arbejde!

Marcus Natbjerg Fjendbo

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

mafj@edc.dk30 89 68 5630 89 68 56EDC Tørring