Villa fra EDC

Vestergade 4

7171 Uldum

1.490.000 kr.

5/4 rum, 168 m²

Rummelig villa på rolig vej men meget tæt på centrum?

Nær Uldums bymidte ligger denne rummelige vinkelvilla med plads til hele familien. Boligens indretning og ialt 4 værelser gør den til den ideelle base for den unge familie. Vi er helt tæt på byens faciliteter herunder indkøb, transport, skole og idræt og kvarteret er en god blanding af seniorer og unge med børn.
Boligen er indrettet med pænt renoveret bryggers, stort ældre men funktionelt køkken med god spiseplads og adgang til et stort værelse. Køkkenet har derudover direkte adgang til stue, der er opdelt i spise- og op­holds­af­de­ling. I tilknytning hertil findes yderligere et stort værelse. Husets gang fordeler til endnu 2 værelser, til et walkin-closet samt til et stort renoveret badeværelse. Til boligen hører et godt isoleret værksted/udhus anvendeligt til flere formål.
Uldum er en virkelig velfungerede by og har rigtig meget at byde på. Her finder du bla. skole til 6. klasse, SFO, børnehave, ind­købs­mu­lig­he­der, kort afstand til både Vejle/Horsens og til mo­tor­vejs­net­tet, et rigt foreningsliv, sport i alle afskygninger, kultur, højskole og meget mere. Kort sagt – det hele er indenfor rækkevidde og netop derfor skal du vælge at bosætte dig i Uldum.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jesper Nielsen

Ejendomsmægler & valuar, MDE, Totalkredit vur­de­rings­kon­su­lent

jn.716@edc.dk20 16 79 1158 58 72 96EDC Tørring