Villa fra EDC

Ådalvej 43, Ådal

7300 Jelling

1.199.000 kr.

5/3 rum, 136 m²

Højtliggende villa på stor grund med flot udsigt udover Ådal

Ejendommen er beliggende i udkanten af mindre landsbysamfund mellem Jelling og Tørring - kun ca. 20 min. kørsel fra Vejle. Kort afstand med mulighed for tilkørsel til Vestvejen og Den Midtjyske Motorvej. I Ådal finder du også bl.a. Runefolket - KFUM Spejderne, hvor de har deres hyggelige spejderplads, som også er samlingspunkt for Ådals beboere til div. fælles aktiviteter.

Villaen er oprindelig opført i 1958 og tilbygget i 1996. Ejendommen er tilsluttet det lokale vandværk og spildevand og regnvand er separeret på egen grund. Alle vinduer og døre (excl. tilbygningen i træ) er udskiftet for et par år siden til hvide træ-/aluvinduer med energiglas (Energimærket er udarbejdet inden). Ejendommen opvarmes med træpillefyr og sælgers seneste årlige forbrug er 5 tons træpiller.

Boligarealet udgør 136 m2 og anvendelig kælder på 25 m2, plus garage/carport/anneks/udhus på ialt 119 m2.

Indeholder hyggelig sydvendt stue med masser af lys og med brændeovn, hvorfra der er udgang til haven og sydvendt overdækket terrasse. I stuen er der skrå lofter. Stor opholds-/spisestue, også sydvendt med en god udsigt over markerne. Køkken/alrum klinkebelagt og med spiseplads. Baggang med nedgang til anvendelig tør kælder, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. I kælderen er træpillefyret placeret. Lyst badeværelse med bruseniche. 2 værelser og stort soveværelse med skabsvæg.

Udhus/anneks i særskilt bygning og sammenbygget med stor garage/carport, som er anvendelig til flere formål/hobbies mm.

Grunden er veltilplantet med mange frugttræer, hyggelige terrasser - heraf enkelte overdækket, bålsted, hyggekroge mm.

Ønsker du ro, flotte landlige omgivelser, højt til himlen og en beliggenhed tæt på dagligdagens fornødenheder, så er her en god mulighed!

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Henrik Raun

Ejendomsmægler, MDE & HD(R)

hr.716@edc.dk20 28 72 1158 58 72 97EDC Tørring