Villa fra EDC

Holstebrovej 6, Vind

7500 Holstebro

695.000 kr.

4/3 rum, 124 m²
Ny Pris

Præsentabel bolig i velfungerende landsbysamfund.

Ønsker du at bo i fredfyldte omgivelser og næsten "nabo" til nogle af Danmarks største naturområder?

Så er der her rig mulighed for lange traveture, hvor man kan slappe af fra en stresset hverdag. Samtidigt er det muligt at se store flokke af krondyr, som kan tælle op til flere hundrede individer.

Huset her ligger nemlig i Vind, som er et lille trygt samfund med et dejligt fællesskab som ligger kun ca. 10 km fra Holstebro.

Boligen er opført med muret facade i gule teglsten og med eternittag samt trævinduer. Ifølge BBR er der et boligareal på 124 m2 samt en velindrettet garage på 20 m2.

Nuværende ejer har bl.a. ener­giop­ti­me­ret huset i november 2021 med en luft til vand varmepumpe. Ligeledes har alle rum i hele huset fået nye, slidstærke polyuretan gulve som er lette at rengøre. De 2 toilet/bad der er i huset er også begge nyrenoveret.
I det hele taget har huset fået en opfriskning, så det i dag fremstår som en indbydende og ind­flyt­nings­klar bolig. Huset overtages derudover rengjort og med nymalede vægge og træværk indvendig. Der er installeret fiber i ejendommen så du kan få optil 1000/1000 Mbit/s hastighed!

Indretningen er med pænt Bryggers med bord og vask. Her er der nyere inventar og god skabsplads - veludstyret og pænt Køkken/Alrum fra ca. 2006 med gulvvarme. Masser af skuffer og skabsplads. Ligeledes god spiseplads i Alrummet - Badeværelse med både kar og bruseniche - Soveværelse med faste skabe - Værelse - Gæstetoilet - Værelse - dejlig, lys og rummelig Vinkelstue med nyt loft og udgang til sydvendt terrasse samt gulvvarme i sofa-området.

Fra huset er der direkte adgang til garagen, med fjernstyret port - så når du kommer hjem med masser af indkøbsposer og det øsregner - så åbner du bare porten fra bilen, kører i garagen og går direkte ind i køkkenet - uden at blive våd! Garagen har derudover direkte dør til haven. Og plads til værkstedsbord og anden opbevaring. Gulvet er belagt med ny slidstærk epoxy gulv med skrid-sikring ved og på trappen ind til huset.

Foran huset er der en pæn anlagt forhave, som er anlagt, så den er nem at holde.

Her er der mulighed for at bo utroligt billigt og i gode trygge rammer.

Ærlighed og tryghed er nøgleord for os.

Vi har mange års erfaring i det lokale boligmarked. Dette kombineret med høj faglighed og flid har skabt gode resultater og tilfredse kunder.

Ingvard Frandsen

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar. MDE

if.748@edc.dk20 13 52 9197 13 24 44EDC Vildbjerg Ejendomskontor