Villa fra EDC

Strandvejen 91, Vrist

7673 Harboøre

1.095.000 kr.

4/3 rum, 150 m²

ÅBENT HUS ALLE DAGE I EFTERÅRSFERIEN! Charmerende ejendom tæt på havet – Oplagt at benytte til fritidsbolig

Denne velholdte villa i Vrist er det perfekte eksempel på en bolig, som egner sig fortrinligt både som helårsbolig og som fritidshus. Først og fremmest er villaen charmerende, og indenfor sikrer flotte opdateringer, at I kan flytte ind – eller feriere – med det samme. Omkring villaen er der anlagt hele tre store ter­ras­se­mil­jø­er, så heller ikke her mangler I noget, og så ligger huset selvfølgelig skønt i gåafstand til stranden.

Vrist hører til blandt Ve­ster­hav­sky­stens eftertragtede som­mer­hu­s­om­rå­der, og selvom området selvsagt er mere livligt i sommerhalvåret, kommer I ikke til at savne noget, hvis I flytter adressen permanent til Strandvejen 91. I får nemlig blot et par kilometer til Harboøre, som serverer alle nødvendigheder til dagligdagen. Er I først faldet for Vesterhavets smukke vildskab, er kyst­stræk­nin­gen ikke til at undvære – og så er det godt, at det blot tager syv minutter at spadsere til klitterne ved stranden.

Den fine villa er opført i 1926, og den følger mu­rer­mester­vil­la­ens forlæg med gesims og halvvalmet tag. Den solgule facade er et humørløftende farvevalg, som skiller huset positivt ud i landskabet, og også den rummelige garage på 42 m² er malet i samme glade nuance. Hel­heds­ind­tryk­ket er derfor pænt og sammenhængende.

Indenfor breder de 150 m² sig over to etager, og dermed finder villaens afdelinger sig naturligt til rette Førstesalen rummer tre værelser i varierende størrelser, og sammen med dem ligger et lille toilet. Boligens pæne, gulvopvarmede badeværelse er placeret i forlængelse af entréen, hvor va­ske­fa­ci­li­te­ter­ne har fået plads, og resten af arealet er dedikeret op­holds­om­rå­der­ne.

Køkkenet er flot moderniseret med hvide elementer, og de hårde hvidevarer er diskret integreret i designet. I åben forbindelse til køkkenet finder I den rummelige vinkelstue, som nyder lysindfald fra alle fire verdenshjørner. Og med terrassedøre til to af havens udemiljøer integreres de nemt i opholdsområde på solskinsdage. Villaen ligger desuden i et område med luft mellem husene, så I kan nyde en fri fornemmelse og dejlig udsigt inde som ude.

Området omkring Vrist og Vejlby Klit indbyder til uden­dør­sak­ti­vi­te­ter året rundt uanset om det er lange gåture langs klitter eller strandbred eller man benytter sig af de mange aktiviteter i området. Endvidere er der ikke langt til dagligvare indkøb i nærmeste by, og muligheden for udflugtsture til enten Thyborøn, for at opleve en rigtig klassisk dansk fiskerby, eller til Lemvig og opleve 'Smilets By' med masser af ind­købs­mu­lig­he­der og detailhandel samt hyggelige havnemiljøer.

Sidste nye skud er kulturstedet "18b", som hele året afholder både koncerter, foredrag, kreative værksteder mm.

Stranden i dette område er bred og børnevenlig og vedligeholdes af Kyst­di­rek­to­ra­tet med sandfodring efter behov. Vandkvaliteten er så god at den har Blå Flag status.

Vejlby og Vrist er to som­mer­hu­s­om­rå­de, der ligger lige op ad hinanden. Hér er der både plads til at koble fra og nyde ferien i rolige omgivelser eller deltage i de mange aktiviteter i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, der kendetegner vestkysten, og netop ved Vesterhavet møder du unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser på alle tider af året. En cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en som­mero­p­le­vel­se værd.

Aktiviteterne omfatter blandt andet Adventure Golf, fodboldgolf, ridning, windsurfing, Harboøre Fritidscenter og meget mere. I Harboøre Fritidscenter er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din ferie, er det her et rigtigt godt område. Der er flere gode ind­købs­mu­lig­he­der i Harboøre.

Derudover kan man besøge Kystcentret i Thyborøn, sea-warmuseum, akvarium og meget mere, der gør dette område til et absolut skønt feriested med tilbud som både turister og lokale benytter meget.

Ikke langt herfra, går der færge til Agger.

Hvis man ønsker at komme omkring uden bilen, er det altid hyggeligt at tage enten bus eller det lokale og charmerende tog, VLTJ.

Kontakt EDC Lemvig på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71104698
Boligareal
150 m²
Vægtet areal
157 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
971 m²
Antal etager
2
Byggeår
1926
Ombygget
1974
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.102 kr.
Pris/m²
6.975 kr.
Pris
1.095.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-8,00 %
Liggetid
681 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
55.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.703 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.245 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Per Søgaard Andersen

Ejendomsmægler MDE

peand@edc.dk24 97 42 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00