Villa fra EDC

Nørre Ramsingvej 9A, Ramsing

7860 Spøttrup

1.095.000 kr.

7/5 rum, 226 m²

HERLIGT HUSMANDSSTED - med lyse og luftige rammer både inde og ude

Dejligt hus beliggende imellem Ramsing og Balling - stor grund og mulighed for at holde dyr. Huset ligger godt tilbagetrukket fra vejen, så de rolige omgivelser bliver en fast del af hverdagen. Alligevel er der kun et par kilometer til Balling, hvor I finder alt fra apotek og dag­lig­va­re­bu­tik­ker til skole og idræts­fa­ci­li­te­ter.

Området har et skønt sammenhold og den tilhørende jord er beliggende i et samlet stykke omkring ejendommen.

Den gode planløsning er fordelt over to plan og huset hele fem værelser, så der både er plads til familien og hjemmekontoret. I det store, lyse køkken-alrum kan I samles om alt fra fælles madlavning til lektiehjælp. Det moderne Invita køkken har masser af skabs- og bordplads, så der bliver plads til den nye røremaskine. Herfra er der desuden adgang til bryggerset med va­ske­fa­ci­li­te­ter, samt udgang til haven. I den store opholdsstue kan I nyde både hver­dags­af­te­ner og fredagssjov med gang i pejsen. Herfra er der adgang til en dejlig spisestue og en fantastisk udestue, hvor det er oplagt at samles om de store selskaber. Fra opholdsstuen er der også adgang til trappen, der leder op til et godt repos med indbygget skabsplads og en fordelingsgang. Huset har desuden et godt badeværelse i stueetagen og et toilet på første sal. Derudover dækker kvadratmeterne over en fin entre og et viktualierum.

I haven er det oplagt at nyde lune sommeraftener i godt selskab, mens plænen har masser af plads til både leg og boldspil. Her er også et stort potentiale for dem med grønne fingre.

Til huset hører desuden et stort udhus, hvor der blandt andet er lavet gildesal, og hvor der er plads til både at holde dyr og det gode værksted.

Lokalkendskab er en af vores spidskompetencer!

Vi hos EDC Poulsen & Vester har tilsammen årtiers erfaring i faget og vi har i lang tid haft fornøjelsen af, at hjælpe mennesker på Sallingegnen og Fur videre i livet!

Anna Vestergaard

Ejendomsmægler, Indehaver, MDE

anna@edc.dk97 58 11 00EDC Poulsen & Vester, Salling