Villa fra EDC

Klostervej 24, Breum

7870 Roslev

495.000 kr.

5/4 rum, 135 m²

SUPERSKARP pris i Breum - Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale

Særdeles lys og veludnyttet villa beliggende ca. 12 km nord for Skive. I velfungerende Breum, hvor der er skole, daginstitution, idrætshal samt dag­lig­va­re­ind­køb og gode bus­for­bin­del­ser. Villaen er beliggende centralt i byen med gåafstand til ovennævnte faciliteter.
Grundarealet er på 542 m² og udlagt med dejlig lukket og ugenert have med skøn flisebelagt gårdhave samt mindre græsareal i baghaven. Indkørslen til garagen er belagt med grus.

Villaen er opført 1933, har vandskuret, gråmalet facade, med nyere, sort betontagsten. Bebygget areal på 80 m² + 55 m² overetage. Tilhørende garage og dejligt udhus, ligeledes med nyere tag i samme materiale som på huset. Udhuset er 40 m², ligeledes med nyere tag i samme materiale som på huset. U-isoleret, men kan let isoleres og anvendes til værksted, hobbyrum eller lign.
Villaen opvarmes med naturgas. Boligen er isoleret på loft med 250 mm, og der er monteret nyere trævinduer og døre overalt.

Villaen indeholder entre/baggang med skab og bord­ar­ran­ge­ment med plads til vaskemaskine. Køkken med lyst inventar i birketræsfiner og lys bordplade. Fra køkkenet er der adgang til lille viktualier-rum og trappeløb til 1.salen.
Stort soveværelse med faste skabe. Stor og lys stue mod vejside samt den tidligere entre med adgang til lyst bru­se­ba­de­væ­rel­se, med hvidt badmiljø.
I stueplan er gulvene overvejende parketgulve og lofter i lys-ludet rustik.
På 1. sal er mindre repos/gang med adgang til 2 gode værelser, multirum og stort soveværelse.

En veludnyttet villa med 4 soveværelser samt multirum - fremtræder overalt med dejligt lysindfald og brugsvenlig indretning.

Dit hjem - ramme om livet

Hjem er en forbindelse mellem den fysiske bolig og mennesket - et hjem opstår ikke uden denne forbindelse. At skabe et hjem er noget vi ikke kan lade være med - med EDC Skive finder du hjem

Asbjørn Møller Nielsen

Ejendomsmægler, Købermægler og Indehaver

amn@edc.dk61 61 56 0497 52 29 00EDC Skive