Villa fra EDC

Kongshusvej 460, Torrild

8300 Odder

1.295.000 kr.

4/3 rum, 162 m²

Mulighedernes ejendom på god beliggenhed

Her udbydes en ejendom, hvor I selv kan forestå den endelige renovering og indretning. Der er påbegyndt renovering, og I bestemmer selv slutresultatet. Hidtil har der været en bolig i 1,5 plan på ca. 165 m2, men det endelige resultat står til fri disposition.
Ejendommen er beliggende på stor grund med skærmende bevoksning og alligevel med udsigt til åbne marker og de nærliggende skovområder.
An­ven­del­ses­mu­lig­he­der­ne er utallige. Der kan etableres bolig med tilhørende erhverv med værksted, opbevaringsrum, kontor eller bare med god plads til passionerede hobby M/K. Mindre dyrehold er også en mulighed. Det kan også være en god bolig med stor gildesal. Kun fantasien og lovgivningen sætter grænsen.
Der er kort afstand til Odder, og nærsamfundet i Torrild er indenfor gå-/cykelafstand. Skanderborg, Horsens og Aarhus er indenfor kort køreafstand og E45 med adgang til hele verden kan nås på 15 minutter.
Der er mulighed for offentlig transport lige udenfor hoveddøren.
Frister præsentationen til en fremvisning, så ring straks på tlf. 40253061.
Der er indhentet et tilbud på et byggeprojekt med en bolig på 150 m2 og med dobbelt vognly! Forhør nærmere.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Kurt Birger Svit

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

kurt@edc.dk40 25 30 6140 25 30 61EDC Ejendoms Centret