Villa fra EDC

Viborgvej 54, Nørhoved

8766 Nørre Snede

3.595.000 kr.

6/4 rum, 240 m²

Naturskøn og rolig beliggende m. 3 ha.

Denne naturskønne og helt ugenert beliggende landejendom med 3 ha. jord, er placeret på grusbelagt sidevej fra A13- Viborgvej med ca. 600 m. fra hovedvejen. Beliggende i yderst naturskønne og rolige omgivelser. Et skønt sted for hele familien der ønsker ro.
Tænk, hver morgen at kunne stå op og nyde udsigten fra køkken/alrum og stue, ud til åbne vidder - blive vækket til fuglenes kvidren eller mødt af rådyrene der står og spejder i skov kanten eller drikker vand fra mosen - det kan noget godt for sjælen. Denne skønne landejendom vil vi gerne fremvise - Velkommen til Viborgvej 54, 8766 Nørre Snede.

Hyggeligt og flot moderniseret landsted med ca. 4 km. til Nørre Snede by som bl.a. byder på nyere skole med SFO, dejlig børnehave i skovarealer samt masser af muligheder for idrætsliv i hallen eller på boldbanerne. Gode ind­købs­mu­lig­he­der med 2 store dagligvarer butikker og flere spe­ci­al­bu­tik­ker. Der er et godt foreningsliv i byen, med mulighed for fodbold, håndbold, gymnastik, sjipning, skydning og DCH hundetræning, jagtforening og m.m.m. Hvis du ikke syntes der er nok natur på dine egne arealer/området er der ligeledes masser af fantastisk natur omkring Nr. Snede – Højderyggen - m. bl.a. Hærvejen, Palsgård Skov, Rørbæk sø og Hampen Sø, samt masser af mo­un­tain­bi­ke­ru­ter, faktisk helt til Silkeborg.

Du får her et skønt sted som ligger ugeneret, plads til mindre dyrehold, evt. pony eller får og geder. Her kan børnene få lov at boltre sig på deres ATV'er uden at genere naboen. Omgivelserne indbyder så meget til indretninger med ex. shelter, vildmarksbad, bålplads og i det hele taget bare plads til børnenes indretninger til huler, gynger og meget mere. En ejendom som for de fleste vil kunne ifalde deres smag. Masser af udendørs muligheder, og ikke mindst den store mulighed for at etablere ex. et kursussted i den velindrettede anneksbygning, eller evt. Bed & Breakfast indretning til Hær­vejsvan­dre­re.

Ejendommen har en central placering med kun ca. 20 km. fra Brande, hvor den midtjyske motorvej 18 til Herning/ Vejle kan findes. Masser af muligheder for tilkørsel til flere større byer indenfor rimelig tid og derved flere mulige arbejdspladser og unges ud­dan­nel­ses­mu­lig­he­der - kun ca. 30 min. til Silkeborg, Vejle og Horsens, 25 min. til Ikast. NB – Gratis bus indenfor Ikast Brande Kommune. Herudover masser af afgang fra Nørre Snede til alle de større byer.

Stuehuset har følgende indretning:
Flot forgang med opgang til 1.salen samt adgang til dels badeværelse og køkken. Stort flot badeværelse opdelt i 2 sektioner med ba­de­rums­fa­ci­li­te­ter i den ene side og toilet­fa­ci­li­te­ter i den anden. Lækkert skabs­ar­ran­ge­ment fra Unoform med amerikansk valnød, og Vola armaturer. Monteret med det superskønne badekar og praktisk håndklædetørre. Videre fra forgang ledes man til stort køkken alrum i åben forbindelse med stuen. Flot HTH-højglans køkken med massiv bordplade igen i amerikansk valnød – lækkert og eksklusivt. Fra alrum og stue har man en skøn udsigt til åbne marker, mose med fugleliv og fra alrum/stue er der desuden udgang til terrasser som går rundt om huset, så man i det skønne forår og sommer/sensommer kan nyde den til tider helt fantastiske solnedgang mod vest, helt uhindret fra husets vestvendt og hævede terrasse. Fra køkken er der udgang til stort bryggers med klinkegulv, skabs­ar­ran­ge­ment med bord med vask samt plads til både vaskemaskine samt tørretumbler i arbejdshøjde. Ved bryggers er der et fint stort værelse. Der er desuden direkte adgang til garage fra bryggers.
1.salen er indrettet med i alt 3 gode værelser – 2 børneværelser samt et stort soveværelse. Sidstnævnte soverum har en helt fantastisk udsigt til mark og engarealer. Stor repos/stue med masser af lys gennem de store skråvinduer. Et superlækkert rum med skønt udsyn. Stort badeværelse med skabs­ar­ran­ge­ment fra Unoform, bruseniche, håndklædetørre samt lækkert klinkegulv med varme. Masser af lys gennem de 2 store ovenlysvinduer.
Et helt igennem lækkert stuehus der er lyst og rart overalt. Plads til familien med 3 børn, da er er i alt 4 soverum i boligen.

Udbygninger:
Bygning nr. 2 fra 1937, ombygget i 2020, med et areal på 169 kvm. bebygget jf. BBR-ejer­med­del­el­sen, hvoraf de 58 kvm. udgør indbygget værksted hvor jord­var­me­an­læg­get er placeret. Herudover 111 kvm. flot rum/gildestue/multirum med malet betongulv, opsat troldtektloft i kip samt nyligt monteret thekøkken. Der er opgang til et udnyttet rum på 1.salen på 42 kvm. Desuden toiletrum med klinkegulv med varme og opsat troldtektloft samt et rum indrettet til viktualierum – disse to indretninger er indeholdt i de 58 kvm. Der er drænet rundt om denne bygning.
Bemærk - Jf. til­stands­rap­por­ten er denne bygning opmålt til bebygget på 155 kvm. og et boligareal på 185 kvm. – dette har sælger fået rettet til de faktiske forhold, da der ikke er et beboelsesareal i denne bygning.
Bygning nr. 3 udgør maskinhus fra 1988 der jf. BBR-ejer­med­del­el­sen har et areal på 70 kvm.
Bygning nr. 4 udgør halvtag fra 1992 på 105 kvm.
Bygning nr. 6 udgør halvtag fra 1999 på 150 kvm.
Bygning nr. 7 udgør udhus fra 1995 på 24 kvm. jf. BBR-ejer­med­del­el­sen
Bygning nr. 8 udgør carport fra 1995 på 46 kvm. jf. BBR-ejer­med­del­el­sen

Fakta:
Ejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering i 2009.
Energimærke B med et årligt beregnet varmeforbrug på 8.334 kwh. til elpumpe/jordvarme.
Ejendommen har egen kloakering fra 2004 med nedsiv­nings­an­læg ca. 90 m. nord for stuehuset. Anlægget er godkendt af kommunen den 22. december 2005.
Ejendommen har byvand.
Nedsivning af overflade/tagvand fra både stuehus og bygning med gildestue løber ned i lille sø.
Opvarmning af ejendommen sker med jordvarme. Mrk. Vølund fra 2014. Der er servicering hvert år i september, således det lovpligtige eftersyn er overholdt.
Naturbeskyttet areal § 3: I den nordlige del af grunden er der registreret naturbeskyttet areal – 2 stk. engarealer – jf. ejen­doms­da­ta­rap­port. Til­stands­æn­dring af beskyttet natur kræver tilladelse (dispensation).
Der er ligeledes registreret sko­v­byg­ge­linjer på ejendommen – se ejen­doms­da­ta­rap­port.
Der er fælles privat vej til i alt 8 grundejere, hvor fordeling af vej ved­li­ge­hol­del­se fordeles efter en be­reg­nings­mo­del.
Der er indlagt fibernet ved Norlys med 1000 Mbit. Der er installeret fast switchboks med 6 udgange.
Vinduer i stuehus er træ/alu fra 2009. Der er lagt nyt undertag samt nyt tag i 2002/2003 i betontagsten.
Tag på den bygning hvor gildesal, værksted m.m. er indrettet er fra 2014.
Udvendig mur på gil­desals­byg­nin­gen er pudset op i september 2023.
Der er gulvvarme i hele stueplanet.
Stuehuset er gennemmuret med massive sten i indermur i underetagen. På 1.sal er det gipsvægge.
Garage er integreret i stuehuset med automatisk port. Direkte indgang til stuehusets bryggers.
Ejendommen er kø­re­stols­ven­lig indrettet.
Følgende medfølger ikke i handlen: Plænesten med verdenshjørner, 2 x vindrueplanter ved carport, 5 x rhododendron i svinget ved indkørsel, div. Hjælpemidler medtages.

Nørre Snede – byen med kraft og hjerte, er et velfungerende lokalsamfund, skønt placeret på den midtjyske højderyg nær Rørbæk Sø, fyrreskove og kuperede terræner. Du kan komme tæt på naturen ad de mange stier i området. Hærvejen indbyder til længere ture, og Hjertestien omkring byen dækker motionister og livsnyderes behov. Geografisk ligger Nørre Snede perfekt i forhold til jobsøgning til dem, der kører et stykke til arbejde. Der er gode pend­ler­mu­lig­he­der med maksimalt 45 kilometer til både Brande, Billund, Herning, Silkeborg, Horsens og Vejle. Fra byen er der også busafgange til hele Midtjylland. Der er gode ind­købs­mu­lig­he­der i byen med to store dag­lig­va­re­bu­tik­ker, og butikslivet trives – også med flere spe­ci­al­bu­tik­ker. I byen findes desuden lægehus, apotek, tandlægehus, fysioterapi og fod­spe­ci­a­li­ster. En by i stadig udvikling.
Nørre Snede Skole er tosporet med elever fra 0.-9. klasse. I 2018 kunne Nørre Snede indvie en gen­nem­renove­ret skole med en helt ny hovedbygning. Skolens multisal er åben for hele byen, og fol­ke­bi­bli­o­te­ket deler lokaler med sko­le­bi­bli­o­te­ket. Derudover børnehave, med en fantastisk beliggende på en dejlig naturgrund.

Fakta om Ikast-Brande (42.737 indbyggere)

Kommuneskat
25,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.509 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.811 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.176 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
23,2

Oplysninger

Sagsnr.
87601779
Boligareal
240 m²
Vægtet areal
291 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
30.174 m²
Antal etager
2
Byggeår
1937
Ombygget
1972
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.103 kr.
Pris/m²
12.354 kr.
Pris
3.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
3,00 %
Liggetid
396 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
180.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
21.829 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.169 kr.
Læs mere om boliglån

Det skal være en rigtig beslutning !

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter dig for at handle bolig. Derfor vil vi altid gøre os umage for at hjælpe dig godt videre med det, som er rigtig for dig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig.

Tinne W. Lambertsen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar

tinne@edc.dkEDC Nr. Snede

EDC Nr. Snede

Rosengade 20, 8766 Nørre Snede

876@edc.dk70 26 96 26