Villa fra EDC

Kølbakken 4

8990 Fårup

1.745.000 kr.

6/4 rum, 212 m²

Udsigt lige så langt øjet rækker

EDC Poul Erik Bech byder på spændende udsigtsvilla beliggende på god adresse i Fårup.

Villaen som rummer hele 212 m² har en spændende og optimal indretning.

Man bydes velkommen fra villaens indkørsel til villaens overetage. Her er der entre og gang med trappe til underetagen. Stort og lyst køkken/alrum - herfra er der adgang til husets hjerterum som er spisestue samt opholdsstue med brændeovn, hvor man har den flotteste udsigt via de store vinduespartier. Vil man nyde udsigten tættere på, så er der fra stuerne udgang til fantastisk træterrasse som er opført i 2009, terrassen er delvist overdækket og der er masser af plads til borde og stole. Desuden er der soveværelse samt badeværelse med brus.

I underetagen er der god loftshøjde på 2,41 meter som byder på 3 gode værelser, hvoraf det ene er hele 23 m². Walk-in closet. Badeværelse nr. 2. Vaskerum/bryggers samt disponibelt rum.

Udenfor er der en spændende og lukket have på 1.168 m² samt carport.

Fårup er et hyggeligt og aktivt lokalsamfund, hvor man har alt det nødvendige for en familie som byder på indkøb, sport og fritid. Indenfor 15 minutters kørsel når man både Randers og Hobro. Herudover er der ikke mere end 5 minutters kørsel, så er man på E 45.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Adamsen

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

jad@edc.dk20 22 34 9258 58 77 12EDC Poul Erik Bech