Villa fra EDC

Granbakken 16

9210 Aalborg SØ

3.598.000 kr.

6/4 rum, 197 m²

Arkitekttegnet udsigtvilla centralt i Gug

Velkommen på toppen af Gug - nærmere bestemt Granbakken 16. Villaen er beliggende på et af Gugs højeste punkter og sikrer dermed fantastisk udsigt over hele Aalborg. Samtidig er boligen beliggende bagerst på lukket børnevenlig villavej. Boligen er arkitektonisk unik og giver både i nuværende form eller ved renovering et spændende indtryk.

Indr. Skøn lys stue med stort vinduesparti med skydedør til den sydvendte have og træterrasse. Stuen er i åben forbindelse med køkken. Til køkkenet er der indgang til bryggers med vaskesøjle. Til bryggerset er der adskilt rum til opbevaring som ved behov for 2 badeværelser med fordel ville kunne lægges sammen med gæstetoilettet. Soveværelse med skabsvæg. Stort teenage værelse med loft til kip. Oprindeligt 2 børneværelser som pt. er sammenlagt til 1 stort værelse.

1. salen er indrettet med stort åbent opholdsrum. Pt. er rummet indrettet med stor hyggelig pejsestue hvorfra der er udgang til vestvendt balkon og suveræn udsigt over området. Bagerst i rummet er indrettet åbent kontormiljø, og ved behov for særksilt kontor / ekstra værelse, kan opholdsrummet let opdelses.

Til ejendommen hører hyggelig yderst privat have. Haven er fordelt med terrasse og plæneareal og derfor let at holde. Flisebelagt indkørsel til stor dobbelt carport intergreret til boligen. Bagerst på grunden forefindes godt depotrum / værksted.

Ring for fremvisning på 98161700

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Dam Kjærgaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Autoriseret køberrådgiver

ldk@edc.dk40 36 43 0740 36 43 07EDC Danebo