Villa fra EDC

Løgstørvej 17

9500 Hobro

995.000 kr.

4/3 rum, 140 m²

Villa med to fulde etager i attraktivt område

Nu har du muligheden for at købe denne fine gulstensvilla i ”bungalowstilen”, der var meget karakteristisk for 30érne, hvor ejendommen er opført. Her er der nemlig to fulde etager i stedet for en alm. 1. sal, hvor der er skråvægge.

Villaen ligger i en af Hobros mest attraktive bydele - Hørby Skoleby - hvor adgangen til Hobro C, banegård og motorvejen er nem og hurtig og hvor der er alt, hvad en familie har brug for i sin hverdag. (indkøb, skole, børnehave, idræts­fa­ci­li­te­ter osv.)

Villaen er indrettet med over- og underetage og en mindre kælder. Underetagen byder på; Vindfang, en stor vinkelstue med trappe til overetagen. Stuen ligger i åben forbindelse til køkkenet. Moderniseret badeværelse med bruseniche. I en tilbygning, er der indrettet kombineret entre og bryggers samt et værelse, der ikke er medregnet i boligarealet. Fra entreen kan man gå ud i gårdhaven. Overetagen er indrettet med et stort repos, hvor man nemt kan have tv-stue, kontor, multirum mm., der er et soveværelse, værelse og et større badeværelse. Kælderen har udvendig adgang og indeholder et vaskerum og to disp. rum.

Boligen ligger først for på grunden, hvilket giver et rigtig dejligt gårdhavemiljø bagved. Foruden flere opholdsarealer / terrasser, er der bagerst i haven redskabsrum og overdækket udhus. Mod naboen er der et udhus, der er indrettet med gildesal/slyngelstue der har bar og en brændeovn, så rummet kan bruges året rundt. Der er også en havestue og en garage.

Villaen er i en god vedligeholdt stand. Skulle man ønske det ville den også være en perfekt ramme for en moderne funkisvilla.

Fra overetagen er der faktisk et godt kig udover by og natur.

Professionel rådgivning

Jeg er klar til at give en seriøs og professionel rådgivning. Med min baggrund i over 20 års erfaring med bolighandel, kan jeg hjælpe dig godt trygt og godt videre.

Thomas Jensen

Partner, Ejendomsmægler MDE & Autoriseret Køberrådgiver

thomasjensen@edc.dk40 30 39 1398 52 55 11EDC Søren Jensen