Skal udfyldes

Få en gratis vurdering af din bolig

 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk

Læs mere

Køberne er på boligjagt – skal du sælge?

Boligmarkedet er i topform, og antallet af solgte boliger hos EDC har aldrig nogensinde været højere end denne sommer. Dermed indtager sommeren nu førstepladsen for det bedste boligsalg - nogensinde.

Det betyder, at køberne i høj grad er på boligjagt. De følger markedet tæt og holder skarpt øje med nye boliger til salg. Derfor er det lige nu et ekstraordinært godt tidspunkt at sætte til salg.

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for vurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

I denne særlige tid passer vi ekstra på, benytter håndsprit og holder afstand. Meget kan også klares på telefon og mail, og ønsker du at vente med at få besøg, kan du evt. starte med at få et kvikestimat, hvor du får et estimat af din boligs værdi, som mægleren udarbejder fra sit skrivebord i butikken.Alt dette får du med et Salgstjek

 

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

460x300_dame_kaffekop.jpg

Tryghed i salget

Vi ved, at det er en stor ting at sælge sit hjem, og at der kan være mange forskellige årsager til at sætte til salg. Derfor gør vi vores bedste for, at hele salgsforløbet bliver en god oplevelse.

Når du sætter til salg hos EDC, sørger vi for at guide dig trygt igennem bolighandlen fra start til slut, og skal du videre i en ny bolig, hjælper vi dig gerne med at finde drømmeboligen.

Vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder det, at du trygt kan få besøg af os for at få vurderet din bolig eller komme på fremvisninger for at se på boliger. Vi er også klar til at hjælpe på både telefon, mail og ved videomøder.

460x250_kundecenter_albert_alex.jpg

Nyhed: Ring og chat med os alle dage fra 8-22

Som noget nyt kan du nu stadig få fat i os, selvom det er uden for vores normale åbningstid. Vi sidder nemlig klar på telefon og chat alle ugens dage helt frem til kl. 22.

Så kan du nemt få svar på spørgsmål om bolighandel, booke en fremvisning eller bestille et Salgstjek – når det passer dig.

Ring på 70 33 34 35