Skal udfyldes

Bestil et gratis Salgstjek og vind et gavekort på 500 kr. fra GoGift.dk

Bestil inden d. 25. april 2021, og deltag i lodtrækningen om 50 gavekort på 500 kr.

 
 

**Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk. For at deltage i lodtrækningen skal du have bestilt et Salgstjek hos EDC inden den 25. april 2021. Det er kun muligt at deltage én gang. Ca. 3 uger efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle deltagere. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på edc.dk og på Facebook. Ansatte i EDC og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Læs mere

Foråret er skudt i gang

De lyse dage skubber til folks lyst til at flytte, og den friske forårsluft får alting til at springe ud. Lige nu er udbuddet af boliger til salg udsædvanligt lavt, men der er masser af interesserede købere. Derfor oplever boligejerne i øjeblikket at få solgt boligen hurtigt og til en god pris.

Overvejer du også at springe ud i et nyt boligeventyr, så er det nu, du skal rykke.

Vind gavekort på 500 kr. fra GoGift.dk

I år fylder EDC 50 år. Helt fra starten har vi gjort os umage med at hjælpe vores kunder videre på den bedst mulige måde. Gennem årene er vi vokset til at blive Danmarks største og mest erfarne ejendomsmæglerkæde, og det er vi stolte af.

Er du nysgerrig på hvad din bolig er værd, så bestil et gratis og uforpligtende Salgstjek inden d. 25. april 2021, og deltag automatisk i lodtrækningen om 50 gavekort på 500 kr. fra GoGift.dk.

Er du åben for et nyt boligeventyr?

Foråret er i gang, og vi går mod lysere tider. Det kan give lyst til lidt luftforandring, og lige nu blomstrer boligmarkedet. Overvejer du at sætte til salg og måske endda få solgt allerede i foråret, så er det nu, du skal bestille et gratis Salgstjek.

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for vurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

I denne særlige tid passer vi ekstra på, benytter håndsprit og holder afstand. Alt dette får du med et Salgstjek

 

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

460x250_kundecenter_albert_alex.jpg

Kontakt os alle dage fra 8-22

Sætter du til salg hos EDC, vælger du en mæglerkæde, der har hjulpet danskerne godt videre gennem de sidste 50 år – og det bliver vi ved med. For erfaring giver ro i maven og en tryg bolighandel.

Har du spørgsmål til bolighandel, vil du booke en fremvisning eller bestille et Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

Ring på 70 33 34 35