Skal udfyldes

Bestil et gratis Salgstjek og vind en Weber-smart gasgrill til en værdi af 18.499 kr. 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Går du i salgstanker - og vil du gerne sælge allerede i foråret?

Foråret er i gang, og de lysere tider skubber til folks lyst til at flytte. Uanset om du har behov for mere plads, kortere til arbejdet eller du vil tættere på familien, er vi klar til hjælpe. Start med et gratis Salgstjek i dag.


Vi ved, det skal føles rigtigt 

Det er en stor beslutning at sætte boligen til salg, og derfor er det vigtigt at vælge en mægler, du har tillid til. Hos EDC gør vi altid vores bedste for at leve op til den tillid og give alle en god oplevelse, for vi ved, at der er store drømme på spil.

Start med et gratis Salgstjek

Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd i det nuværende marked, kommer vi gerne forbi og giver dig et Salgstjek. Det er gratis og helt uforpligtende, og så får du svar på, hvad din bolig kan sælges for lige nu. 


Vind en Weber smart-gasgrill 

Når du bestiller et Salgstjek senest den 26. juni 2022, deltager du samtidig i konkurrencen om en Weber smart-gasgrill til en værdi af 18.499 kr.

Vinderen trækkes i uge 28 og får direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og Facebook.

460x250_kundecenter_albert_alex.jpg

Kontakt os alle dage fra 8-22

Sætter du til salg hos EDC, vælger du en mæglerkæde, der har hjulpet danskerne godt videre gennem de sidste 50 år – og det bliver vi ved med. For erfaring giver ro i maven og en tryg bolighandel.

Har du spørgsmål til bolighandel, vil du booke en fremvisning eller bestille et Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

Ring på 70 33 34 35

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgsvurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

 

Alt dette får du med et Salgstjek

 

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar