Skal udfyldes

Bestil et Salgstjek og vind en bordlampe fra Louis Poulsen til en værdi af 9.995 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du have bestilt et gratis Salgstjek senest den 27. februar 2022. 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Drømmer du om noget nyt?

Måske drømmer du om at skifte villaen ud med mere byliv, flytte tættere på naturen, veksle sommerhuset til sejlture med familien og nye feriedestinationer - eller noget helt fjerde? Uanset hvad du drømmer om, kan der være mange muligheder i dine mursten.

Boligmarkedet bevæger sig stille og roligt mod mere stabile tider, men salgspriserne er fortsat høje og ligger over det normale niveau. Det skyldes, at udbuddet af boliger til salg er lavt, samtidig med at der er stor efterspørgsel fra køberne. 

Vi ved, det skal føles rigtigt 

Det er en stor beslutning at sætte boligen til salg, og derfor er det vigtigt at vælge en mægler, du har tillid til. Hos EDC gør vi altid vores bedste for at leve op til den tillid og give alle en god oplevelse, for vi ved, at der er store drømme på spil. .

Start med et gratis Salgstjek

Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd i det nuværende marked, kommer vi gerne forbi og giver dig et Salgstjek. Det er gratis og helt uforpligtende, og så får du svar på, hvad din bolig kan sælges for lige nu. 


Vind PH-bordlampe

Når du bestiller et Salgstjek senest den 27. februar 2022, deltager du samtidig i konkurrencen om en Limited Edition bordlampe fra Louis Poulsen – PH 2/2 Spørgsmålstegnet i børstet messing til en værdi af 9.995 kr.

Vinderen trækkes i uge 11 og får direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og Facebook.

50 års erfaring med bolighandel

EDC er Danmarks største og mest erfarne ejendomsmæglerkæde. Det er vi stolte af, og det vil vi gerne bevare. Derfor gør vi en ekstra indsats hver eneste dag. Det har vi gjort i 50 år – og det bliver vi ved med. For erfaring giver ro i maven og tryghed i bolighandlen.

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgsvurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

 

Alt dette får du med et Salgstjek

 

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

460x250_kundecenter_albert_alex.jpg

Kontakt os alle dage fra 8-22

Sætter du til salg hos EDC, vælger du en mæglerkæde, der har hjulpet danskerne godt videre gennem de sidste 50 år – og det bliver vi ved med. For erfaring giver ro i maven og en tryg bolighandel.

Har du spørgsmål til bolighandel, vil du booke en fremvisning eller bestille et Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

Ring på 70 33 34 35