Skal udfyldes

Bestil et gratis Salgstjek og vind en iPhone 11

Bestil inden d. 20. december 2020, og deltag i konkurrencen om en iPhone 11 128 GB til en værdi af 6.799 kr.

 
 

**Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk. For at deltage i lodtrækningen skal du have bestilt et Salgstjek hos EDC inden den 20. december 2020. Det er kun muligt at deltage én gang. Ca. 3 uger efter konkurrencens afslutning trækker vi lod blandt alle deltagere. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på edc.dk og på Facebook. Ansatte i EDC og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

Læs mere

Skal du sælge din bolig?

Boligsalget buldrer afsted, og der er i den grad rift om boligerne hos EDC, hvor salget er eksploderet med de højeste salgspriser i 10 år. Samtidig oplever vi lige nu mere efterspørgsel fra køberne, end der er boliger til salg, så har du overvejet at sælge, er det derfor et ekstra godt tidspunkt at rykke.

Vil du vide, hvad din bolig er værd lige nu, hvor markedet er i topform, så bestil et Salgstjek - det er gratis og helt uforpligtende. Og hvem ved? Måske er din bolig mere værd, end du tror.

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for vurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

I denne særlige tid passer vi ekstra på, benytter håndsprit og holder afstand. Meget kan også klares på telefon og mail, og ønsker du at vente med at få besøg, kan du evt. starte med at få et kvikestimat, hvor du får et estimat af din boligs værdi, som mægleren udarbejder fra sit skrivebord i butikken.Alt dette får du med et Salgstjek

 

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar

460x250_kundecenter_albert_alex.jpg

Nyhed: Ring og chat med os alle dage fra 8-22

Som noget nyt kan du nu stadig få fat i os, selvom det er uden for vores normale åbningstid. Vi sidder nemlig klar på telefon og chat alle ugens dage helt frem til kl. 22.

Så kan du nemt få svar på spørgsmål om bolighandel, booke en fremvisning eller bestille et Salgstjek – når det passer dig.

Ring på 70 33 34 35