Skal udfyldes

Bestil et gratis Salgstjek og vind en elcykel til en værdi af op til 15.000 kr. 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Boligmarkedet holder ikke sommerferie - derfor kan du roligt sætte til salg om sommeren

Sommer er ofte lig med ferietid. Men boligmarkedet holder sjældent sommerferie, så derfor er der fortsat købere i markedet på jagt efter deres drømmebolig. Faktisk sælger vi hos EDC 20 pct. flere boliger i sommerhalvåret sammenlignet med vinterhalvåret. Derfor kan du roligt sætte til salg hele sommeren.


Start med et gratis Salgstjek

Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd i det nuværende marked, kommer vi gerne forbi og giver dig et Salgstjek. Det er gratis og helt uforpligtende, og så får du svar på, hvad din bolig kan sælges for lige nu. 

Vind et gavekort til en elcykel

Når du bestiller et Salgstjek senest den 21. august 2022, deltager du samtidig i konkurrencen om et gavekort til en elcykel på 15.000 kr. til Fri BikeShop. 

Vinderen trækkes i uge 36 og får direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og Facebook. Vinderen modtager et gavekort til Fri BikeShop, som kan benyttes til en cykel efter eget valg. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Kontakt os alle dage fra 8-22

Hos EDC gør vi os umage for at være der, når vores kunder har brug for det. Derfor kan både sælgere og købere få fat i os alle dage fra 8-22 - også hele sommeren.

Har du spørgsmål til bolighandel, vil du booke en fremvisning eller bestille et Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

 

 

Ring på 70 33 34 35

Kontakt os alle dage 8-22 - også i sommerperioden.

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgsvurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

 

Alt dette får du med et Salgstjek

 

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar