Skal udfyldes

Bestil et gratis Salgstjek, og vind en uge i sommerhus 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Boligmarkedet har forandret sig – men du kan stadig få solgt

Overvejer du at sælge, kan vi lægge den helt rigtige salgsstrategi for din bolighandel. Start med at bestille et gratis Salgstjek, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i et marked under forandring. Vi har mere end 50 års erfaring og vores prisvindende digitale markedsføring EDC Effekt øger sandsynligheden for et hurtigere salg. 

 

Start med et gratis Salgstjek

Er du nysgerrig efter at vide, hvad dine muligheder for et salg er i det nuværende marked, og hvad din bolig er værd, kommer vi gerne forbi og giver dig et Salgstjek. Det er gratis og helt uforpligtende, og så får du svar med det samme

Vind en uge i sommerhus

Når du bestiller et Salgstjek senest den 1. januar 2023, deltager du samtidig i konkurrencen om en uge i sommerhus til en værdi af op til 10.000 kr.

Vinderen trækkes i uge 2 og får direkte besked samt offentliggøres på edc.dk og Facebook. Præmien består af et gavekort til Feriepartner Danmark (www.feriepartner.dk) på 1 uges ophold i et feriehus efter eget valg af hus og uge. Gavekortet dækker betaling for leje af et sommerhus på op til 10.000 kr. ekskl. forbrug, og gavekortet skal indløses senest den 31. december 2023. Evt. uudnyttet beløb op til 10.000 kr. udbetales ikke. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Landets mest erfarne mægler

EDC er Danmarks største mæglerkæde med mere end 50 års erfaring med bolighandel, og vi ved, hvordan din bolig skal sælges. Det betyder, at du er i sikre hænder, uanset hvordan markedet ser ud.

Vil du høre mere, booke en fremvisning eller bestille et gratis Salgstjek – så ring til os alle dage fra 8-22.

 

 

 

Ring på 70 33 34 35

Kontakt os alle dage 8-22 - også i sommerperioden.

Sådan foregår et Salgstjek

Når du bestiller et Salgstjek, finder vi sammen et tidspunkt for salgsvurderingen. Her viser du din bolig frem, og vi giver dig en grundig vurdering af, hvad din bolig er værd i det nuværende marked. Beslutter du dig for at sætte til salg, sørger vi for alt papirarbejdet og guider dig trygt igennem hele salgsforløbet.

Det er en stor beslutning af sætte til salg, og et godt tillidsforhold til sin mægler betyder meget. Derfor har du hos EDC den samme mægler gennem hele dit salgsforløb. Det, synes vi, giver mening, og det giver større tryghed i din bolighandel.

 

Alt dette får du med et Salgstjek

 

Få grundig vurdering af din boligs værdi med et Salgstjek fra EDC

En grundig vurdering af din boligs værdi

Få overblik over din omkostninger ved salg hos EDC

Overblik over omkostninger ved salg

En beregning af dit overskud ved salg

Få konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgklar

Konkrete råd til, hvordan du hurtigt gør din bolig salgsklar