Hvad er din bolig er værd?                        Få et kvikestimat

Indtast din adresse, og få et hurtigt estimat over din boligs aktuelle salgsværdi. Du får også et overblik over salgstider og kvadratmeterpriser, så du kan sammenligne med andre boliger i dit område.

Få overblik over din boligs værdi - nemt og hurtigt

Hvis du overvejer at sælge din bolig, går din første tanke sikkert også på, hvad din bolig er værd netop nu. Med et kvikestimat får du nemt og hurtigt en anslået salgsværdi af din bolig. Mægleren foretager vurderingen fra butikken - så kan I altid aftale et besøg med en mere grundig gennemgang af din bolig senere.

Kvikestimatet er baseret på ganske få oplysninger om boligens stand fra dig, som du indtaster ved bestillingen, samt offentligt tilgængelige oplysninger og mæglerens indgående kendskab til området. På den måde får du hurtigt og nemt overblik over din boligs værdi baseret på grundigt udført mæglerekspertise.

Et kvikestimat giver dig:

 

  • en nem og hurtig vurdering af din boligs værdi
  • overblik over kvadratmeterpriser, salgstider, prisjusteringer mm. i dit område
  • mulighed for at sammenligne med solgte boliger og boliger til salg i dit område

Hold dig opdateret på din boligs værdi

Boligmarkedet står aldrig helt stille, og det samme kan naturligvis også siges om boligpriserne. Det betyder også, at din boligs værdi højst sandsynligt ændrer sig i løbet af årene. Her kan et kvikestimat være en smart og hurtig måde for dig at holde dig opdateret på din boligs værdi og se, hvor meget du muligvis kan sælge den for lige nu. Lige meget om du blot er nysgerrig eller overvejer at sætte din bolig til salg inden for en kort periode, udarbejder vi altid gerne et hurtigt og brugbart estimat af din boligs værdi.

Hvad er din bolig værd?

Følg med i boligmarkedets udvikling

Hold øje med boligmarkedet med EDC

Er du nysgerrig på markedsudviklingen på boligmarkedet, og vil du gerne holde dig opdateret på blandt andet udbudspriser, salgspriser, salgstider og antallet af boliger til salg i et eller flere udvalgte områder? Ved at tilmelde dig vores månedlige mail med nyt om udviklingen på markedet, kan du få flere interessante markedsdata for netop de kommuner og boligtyper, som du har valgt at følge. 

 

Overvejer du at sælge, har du her også mulighed for at følge med i markedsudviklingen, hvor du bor, og holde dig opdateret på, hvordan det generelt går med salget af lignende boliger som din. Tilmeld dig nyhedsbrevet om markedsudvikling

 

Bestil et gratis Salgstjek for nærmere vurdering

Et kvikestimat hos os er et godt sted for dig at starte, hvis du har tanker om at sælge din bolig. Ønsker du dog en endnu grundigere gennemgang af din bolig og dens mulige salgsværdi, kan du altid bestille et gratis og uforpligtende Salgstjek hos din lokale EDC-butik. 

 

Udover en vurdering af boligens værdi kan du med vores Salgstjek også få et klart overblik over eventuelle omkostninger og overskud ved et salg samt konkrete råd til, hvordan du kan gøre din bolig helt salgsklar.

 

Læs mere om Salgstjek

 

Sådan kan du øge din boligs værdi

Hvis du går med salgstanker, kan det være en god ide at kigge nærmere på mulighederne for at øge din boligs værdi. Udover de mere simple justeringer såsom rengøring, udluftning og oprydning inden en fremvisning er der flere måder, hvorpå du kan gøre din bolig endnu mere attraktiv for potentielle købere og samtidig øge din boligs værdi.

5 måder at gøre din bolig mere attraktiv for mulige købere

  1. Sørg for løbende vedligeholdelse og istandsættelse - Skader på din bolig er aldrig godt for salgsprisen. Generel og regelmæssig vedligeholdelse af din bolig er uden tvivl det bedste, du kan gøre for at øge din boligs værdi. Hold især øje med forskellige typer af skader på din bolig, der også vil kunne fremgå af en tilstandsrapport, og overvej om taget eventuelt enten skal renses eller udskiftes.

 

  1. Investér i forbedringer af boligen - Ved eksempelvis at foretage renoveringer, der gør din bolig mere moderne, eller udskiftninger og installationer, der gør din bolig mere klima- og driftsvenlig, kan du øge din boligs værdi betydeligt. Her kan du blandt andet vælge at installere nye vinduer eller efterisolere boligen. Derudover kan installation af et nyere køkken eller badeværelse også have betydning for boligens værdi.

 

  1. Skab lys og luft i rummet - Lyse og åbne rum giver oftest et bedre førstehåndsindtryk af din bolig og kan få rummene til at fremstå større. Derfor bør du overveje at holde væggene i en lysere farve og eventuelt kigge på mulighederne for at få større eller ekstra vinduer. Her kan ovenlysvinduer for eksempel få din bolig til at fremstå betragteligt mere lys og rummelig.

 

  1. Gør noget ud af indretningen - Når din bolig skal præsenteres i et salgsopslag eller fremvises, kan en hyggelig indretning, der appellerer til en lang række potentielle købere, få din bolig til at fremstå mere attraktiv. 

 

  1. Hold orden i haven - Ligesom boligen bør være hyggelig og indbydende, bør din have være præsentabel. Sammen med husets facade er dette tit også noget af det første, som potentielle købere lægger mærke til. Derfor bør du som minimum slå græs, rydde op i haven og eventuelt plante nye blomster eller planter.Få inspiration til din boligindretning.

Du bestemmer, hvordan du vil sælge din bolig

 

Hos os har du altid fuld kontrol over, hvordan dit boligsalg skal forløbe. Her afhænger det rigtige valg for dig i høj grad af dine forventninger til salget. Ønsker du for eksempel selv at varetage en del af salgsopgaverne, eller passer det dig bedre, at vi klarer det hele for dig? 

 

Du kan vælge mellem flere forskellige salgsmodeller, heriblandt “Solgt eller gratis” eller diskretsalg. Har du helt særlige ønsker i forhold til salget af din bolig, finder vi også gerne en passende model, der afviger fra de vante måder at sælge din bolig på. Sammen finder vi frem til netop den salgsmodel, der passer bedst til dig og dit boligsalg.

 

Læs mere om vores salgsmodeller

 

Find din lokale EDC-mægler

Vores landsdækkende team af lokale mæglere består af over 230 butikker og mere end 1.600 medarbejdere, der alle gør sig umage hver dag. Derfor er der også altid en lokalkendt EDC-mægler nær dig, som du kan komme i kontakt med og få vurderet din bolig af, uanset hvor langt du er i overvejelserne vedrørende et eventuelt boligsalg.

 

Selvom du har adgang til et stort mæglerteam hos os, mener vi, at du får det bedste salgsforløb, når du har den samme mægler gennem hele processen. Dette giver dig de rette betingelser for at etablere et godt tillidsforhold og få personlig rådgivning. Har du også brug for hjælp til at finde en ny bolig, hjælper vi dig også altid gerne. 

 

Find din lokale EDC-mægler

 

Det handler om at gøre sig umage

I mere end 50 år har vores mange selvstændige, lokale mæglere hjulpet og rådgivet sælgere og købere på tværs af hele landet, og vi hjælper naturligvis også gerne dig og din bolighandel. Med et kyndigt lokalkendskab, gennemgående grundighed og mange års erfaring kan du trygt overlade salget af din bolig til os. Vi gør os nemlig altid umage for at kunne give dig den bedste oplevelse. Sådan har det altid været hos os, og sådan bliver det ved med at være. 

 

Ring til os alle dage fra 8-22

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig, når du har brug for os. Derfor er vi tilgængelige på telefon alle dage fra 8-22. Har du eksempelvis spørgsmål til bolighandel generelt eller vores kvikestimat, vil du booke en fremvisning eller bestille en salgsvurdering af din bolig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, når det passer dig.

 

Ring på 70 33 34 35