EDC Poul Erik Bech AROS

Ejendomsmægler Aarhus C, Frederiks Allé

Vores mål er at gøre en forskel for hver enkelt kunde!


EDC Poul Erik Bech AROS er din lokale ejendomsmægler i Århus C. Vi dækker både Frederiksbjerg, Ø-gaderne, Mølleengen, Århus Ø, Marselis kvarteret samt det øvrige af Århus centrum.

Vores bo­lig­for­ret­nin­ger er begge placeret i Århus midtby, på henholdsvis Frederiksbjerg og i Øgadekvarteret. Her møder du begge steder engagerede og kompetente medarbejdere, der alle kan arbejde selvstændigt og udnytte egne kompetencer, men som samtidig arbejder sammen i et utrolig stærkt team, der har tillid til hinanden.

Vi har flere års erfaring med salg af boliger i Århus C i alle prisklasser. Uanset om du er ejer af / eller søger en stu­di­e­lej­lig­hed, et byhus, en andelsbolig, en liebha­ver­lej­lig­hed eller -villa i Mar­se­liskvar­te­ret, sikrer vi dig den højeste kvalitet, når du skal købe eller sælge – eller måske begge dele.

Via EDC’s store netværk og samarbejde boligbutikker imellem, har vi kontakt til både købere og sælgere over hele landet. Det giver dig en udsøgt og markant øget chance for at sælge din bolig til den bedste pris eller for at finde drømmeboligen.

Vi arbejder helhjertet med hver enkelt kunde og glæder os til at møde dig!

Ring eller chat med os alle ugens dage mellem kl. 8.00 og 22.00:
Vi har udvidet åbningstiden, så du kan ringe eller chatte med os alle ugens dage fra kl. 8-22. Så kan du nemt bestille et salgstjek, booke en fremvisning eller få svar på dine boligspørgsmål – når det passer dig. For os handler det nemlig om at være der, når du har brug for det!

EDC Poul Erik Bech AROS
Frederiks Allé 1408000 Aarhus C
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
35 84 76 34
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:30
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale
Åbent på telefonen alle dage, kl. 08.00-22.00

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C