EDC Poul Erik Bech AROS

Ejendomsmægler Århus N

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Aarhus N, EDC Poul Erik Bech AROS. Vi er en ejendomsmægler med en klar filosofi - det handler om at gøre sig umage. Hos EDC Poul Erik Bech AROS sætter vi en dyd i at yde kompetent rådgivning gennem hele salgsprocessen og du vil være i trygge hænder hele vejen gennem salget! Udover mange års lokalkendskab, er det kun uddannede ejen­doms­mæg­le­re, der fremviser din bolig, hvilket bl.a. sikrer den høje kvalitet i vores arbejde. Via EDC’s stærke netværk og samarbejde bo­lig­bu­tik­ker­ne imellem, er vi i kontakt med både købere og sælgere landet over, hvilket giver dig en markant øget chance for at sælge din bolig til den bedste pris eller for at finde drømmeboligen. Vi står hermed klar til at hjælpe dig – både når du skal sælge din bolig, eller som EDC købermægler. Som noget nyt kan du ringe til os alle ugens dage fra 08.00-22.00. EDC AROS består af 12 butikker og er dermed en af Jyllands største ejen­doms­mæg­ler­virk­som­he­der, der dækker hele Østjylland. Via vores gode mar­keds­fø­rings­værk­tø­jer og stærke samarbejde butikkerne imellem, har vi mulighed for at give dig den bedste kundeoplevelse, hvad end du skal købe eller sælge bolig. Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. EDC er uafhængig af din bank. Som den eneste store mæglerkæde i Danmark, der ikke er ejet af en bank eller realkredit, varetager vi kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel. Ring og chat med os fra 8 – 22. Vi har udvidet vores åbningstid, så du kan ringe og chatte med os alle ugens dage fra 8 – 22. Du kan derfor nemt bestille et salgstjek, booke en fremvisning, eller få svar på dine boligspørgsmål – når det passer dig. For os handler det nemlig om at være der, når du har brug for det. Vi glæder os til at møde dig!
Bestil et Salgstjek

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejen­doms­re­la­te­re­de områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail.

Læs mere

37 boliger til salg

Tilpas søgning
Vis kort

Fremhævede

Andre

EDC Poul Erik Bech AROS
Randersvej 258200 Aarhus N
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
35 63 06 78
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 17:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Mød din lokale mægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C