EDC Teis Graver - Dianalund

Ejendomsmægler Dianalund

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Dianalund, Teis Graver.

Vi er en del af EDC-Gruppen A/S og har været etableret i Dianalund siden 1985. Det gør, at vores kunder får glæde af vores store og mangeårige lokalkendskab samt de fordele det giver at være en del af Danmark’s største frivillige kæde af selvstændige ejen­doms­mæg­le­re med mere end 240 boligbutikker fordelt over hele landet.

I vores område er der mange gode boligkvarterer, og som lokalkendte mæglere formidler vi alt indenfor salg af ejendomme, herunder villaer, rækkehuse, ejer­lej­lig­he­der, sommerhuse samt såvel store som små land­brugs­e­jen­dom­me i hele Midt- og Vestsjælland.

Vores passion er at sælge ejendomme, og vi bestræber os på at yde alle vore kunder – købere som sælgere – den bedst mulige service gennem hele han­dels­for­lø­bet. Det er vigtigt for os, at vores salgs­vur­de­rin­ger er realistiske, og vi mener, at det er vigtigt at informere vore kunder løbende gennem hele processen.

EDC samarbejder med Gjensidige Forsikring og kan derfor tilbyde såvel køber som sælger nogle af markedets mest attraktive for­sik­rings­pro­duk­ter.

Rigtig mange boligejere har haft glæde af vores viden og lokalkendskab – så går du i købs- eller salgstanker, skulle det glæde os at tage en boligsnak med dig.

Tænk ikke på om du skal tage fri fra arbejde for at få en salgsvurdering af din bolig eller for at få en fremvisning. Vi er til for dig – og vi er der, når du har tid.

EDC Teis Graver - Dianalund
Dr. Sells Vej 164293 Dianalund
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
26 67 12 05
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 14:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Bestil et Salgstjek og få en grundig vurdering af din bolig

Aftal et gratis og uforpligtende møde


Overvejer du at sælge nu, og vil gerne kende værdien af din bolig? 

Kontakt os i dag og få et gratis uforpligtende møde. Vi gør os umage for at sikre, at salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse.

Bestil dit Salgstjek

Få professionel kø­ber­rå­d­giv­ning

Vores køberrådgiver hjælper dig godt igennem hele købsprocessen og sørger for, at du er i trygge hænder. Vi er med dig hele vejen, fra boligen er fundet, og til handlen er gået igennem.

Book købermøde

Mød din lokale ejendomsmægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C